Kristallvägen 111C

Hägersten/Solberga / Stockholm kommun
2 000 000 kr
  • 1 Rum
  • 28 kvm

Mysig 1:a i centralt läge!

Varmt välkomna till en mysig 1:a med egen ingång!

- Optimalt planerad.
- Rymligt badrum med golvvärme!
- Bra plats för förvaring.
- Möjlighet att bygga en minialtan!
- Populär förening.
- Nära natur.

Västberga handel finns på några minuters gångavstånd med Stora Coop , Systembolag, Puls & Träning, Apotek, Rusta och JYSK.
Bara några hundra meter från bostaden finns det klassiska gatuköket E4-baren men även restauranger som R Han Thai och Buffalo Bill.
På bekvämt gångavstånd har ni också både Telefonplans och Midsommarkransens butiker och trevliga restauranger såsom Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgarköket.

Här bor ni i ett område som växer så det knakar. Med goda kommunikationer och service men som behållit den natursköna charmen upptäcker allt fler Solberga som det härliga område som det är. Från Kristallvägen trafikerar buss 142 som tar dig till antingen Älvsjö eller Telefonplan på bara några minuter för anslutning och vidare färd med tunnelbana eller pendeltåg in till Stockholm City. För den som gillar natur finns fina promenadstråk att upptäcka i Solbergaskogen och populära Kristallparken är ett utmärkt ställe att ta sig till med barnen. Solbergaskogen klassades under hösten 2009 som nyckelbiotop av Skogsstyrelsen. Det innebär att området innefattar känsliga och sällsynta djur- och växtarter. Området består utöver det även av en två kilometer lång kulturstig, berghällar med tall och blandskog samt fornlämningar av särskilt bevarandevärde.

Varmt välkomna!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

28 kvm

Avgift:

1 702 kr

Slutbud:

2 000 000 kr (71 429 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter