Greta Garbos väg 16

Solna Gamla Filmstaden/Råsunda / Solna kommun
2 670 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 38 kvm

Väldisponerad 1,5:a med fransk balkong i ljust söderläge!

Belägen 3 trappor upp i denna gråputsade fastighet finner ni denna stilrena 1,5:a. Lägenheten passar dig som vill bo bekvämt på en av Filmstadens populäraste adresser. Föreningens ekonomin är stark, garage finns och inga avgiftshöjningar är planerade!

Här kommer du att stormtrivas i en öppen och ljus bostad med en magisk fransk balkong. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Full maskinell utrustning erbjuds i form av diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt och kyl/frys. I köket finns även utrymme för matplats vid fönstret som rymmer upp till 4-6 personer. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås. Härifrån nås även lägenhetens charmiga franska balkong. Bostadens sovalkov erbjuder flera möbleringsalternativ samt gott om plats för förvaring i garderober med skjutdörrar. Stilfullt badrum med praktisk förvaring, handdukstork, kombimaskin och dusch. Lägenheten har ljusa väggar samt fint klassiskt parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter finns i stora, djupa garderober samt separat källarförråd!

Föreningen har god ekonomi och flera lokaler som hyrs ut och bringar intäkter till föreningen. Bostadens rogivande läge på Greta Garbos väg 16 ger Er en möjlighet att bo lugnt och avkopplande en bit in från fartfyllda Råsundavägen. Fastigheten klädd i röd puts ligger mitt i området Filmstaden som av många anses vara Solnas mest eftertraktade kvarter. Föreningen har en grönskande öppen innegård med lekplats. Tvättstuga finns att tillgå och det egna förrådet ligger i källaren. För den som har bil erbjuder samfälligheten ett stort garage och inom området finns boendeparkering. Hissen tar er smidigt upp till lägenheten. Det är något visst att vandra omkring Gamla Filmstaden, här blandas vackra fasader i jordnära färgsättning med lummiga innegårdar i olika utföranden.

Intill ligger Råsundas egen SF-biograf som gör biobesöken både tätare och mer spontana. I området ligger även flera restauranger, ICA-butik, gym och frisör.

Här bor du nära kommunikationer, T-banans blå linje stannar precis intill området (Näckrosen) och tar dig in till T-centralen på 10 minuter. Utmed Råsundavägen går flera busslinjer däribland 515 som tar Er mot Odenplan. Ett stenkast bort ligger Råstasjön med trevliga promenad- och joggingspår, utegym, lekplatser och hundrastgård. Det är både bekvämt och rofyllt att bo i Gamla Råsunda i ett nybyggt kvarter ett stenkast från Råsundavägens trädalléer och sekelskifteshus.

Mall of Scandinavia nås på en kort promenad och här finns shopping för alla smaker och plånböcker. SATS har sin senaste anläggning i gallerian och här finns utmärkt service och flera restauranger och caféer. IMAX biografen bjuder på en bioupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

3 150 kr

Slutbud:

2 670 000 kr (70 263 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Visa på karta
HitCounter