Järnlundsvägen 2, 1tr

Årsta / Stockholm kommun
2 200 000 kr
  • 1 Rum
  • 26 kvm

Välplanerad etta med vacker natur runt knuten och gångavstånd till Södermalm!

Lägenheten annonseras till ett fast pris - vänligen kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till en rymlig och välplanerad 1:a i klassiska 40-tals kvarter med charmiga Skälderviksplan och vackra Storängsparken som närmsta granne! Här bor du i ett naturnära läge på välplanerade kvadratmetrar med vackra originaldetaljer. Kommunikationsmässigt går det inte att bo mycket bättre där pendeltåg, tvärbana och bussar vid Årstaberg ligger endast någon minuts promenad bort och med en kort promenad genom naturreservatet når du citypulsen i Hornstull!

Mycket yteffektiv etta med ett härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och lättmöblerade ytor. Här omfamnas alla rum av ljusa toner och på golvet ligger den klassiska Årstaparketten. Allrummet rymmer plats för såväl soffa som trivselmöblering utan att det känns trångt och en praktisk alkov rymmer både säng såväl som förvaringsmöbel. Här finns även plats för matbord i anslutning till hemmets kokvrå med eget fönster och gott om plats för förvaring i under-och överskåp bakom luckor i vitt. Hallen bjuder på gott om förvaring på både hallhylla som i djupa originalgarderober med överskåp med vackra beslag. Badrummet är går i ljusa färger, där tvättmaskin och förvaring i kommod erbjuder extra komfort.

På Järnlundsvägen bor man i ett lugnt område med natursköna omgivningar. Den fem hektar stora Storängsparken som ligger runt knuten blir under varmare årstider en oas för Årstabor där man både kan sola, grilla och umgås. På Skälderviksplan finner ni en liten närbutik för den som snabbt behöver fylla på kylskåpet. Utöver detta även en pizzeria och ett café i en vacker omgivning på ett typiskt 50-tals torg med en fontän omgiven av hängpilar som ramar in.
Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog och rikt djurliv med bland annat fåglar och bävrar.

Några minuters gångväg till Coop, vidare finns dessutom vackra Årsta Torg med flertalet barer och restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!

Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess nya galleria. Det tar endast en kvart att promenera till Liljeholmskajen med sina många barer och restauranger intill vattnet.

Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Årstaberg, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

Varmt välkomna!

Annika Oveby - Mäklare Årsta

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

26 kvm

Avgift:

2 196 kr

Slutbud:

2 200 000 kr (84 615 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Annika Oveby

Annika Oveby

08-580 80 793 · 0709-99 79 06


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter