Meteorvägen 42

Täby Grindtorp / Täby kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 67.5 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och modern 2:a med dubbelbalkong!

Drömmen om att bo i en modern tvårummare med dubbelbalkong i Grindtorp kan nu bli verklighet! Här finns möjlighet att förvärva en stilren och yteffektiv bostad med fina färg- och materialval, optimal planlösning. Härliga sociala ytor med stora fönster. Ett rofyllt och rymligt sovrum inrett för att skapa en neutral bas för valfri inredning. Smakfullt inrett både kök och badrum gör det här till ett hem att trivas i. Förvaringen är utomordentlig i denna lägenhet med klädkammare/förråd i bostaden.

I populära Grindtorp bor du med närhet till Täby C och goda kommunikationer. Här bor du i en förening som är eftertraktad för läget, stabiliteten, låga belåningen och månadsavgiften där mycket ingår såsom värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. Fönster och balkongdörrarna har bytts ut de senaste åren mot nya energieffektiva glas. Som medlem i föreningen har tillgång till gym, bastu, pingisrum, dart och inomhusbana för boule. På promenadavstånd finns en matbutik, pizzeria, bensinstation (öppen dygnet runt) samt skolor och dagis. På ca 10 minuters gångavstånd når man Täby centrum, en av de bästa galleriorna i Stockholm. Ett mycket populärt shoppingmål med bl.a matbutiker, apotek, klädbutiker, service och banker samt läkarmottagning. Här finns även ett 20-tal restauranger och caféer samt biograf.

Stabil Brf med god ekonomi och låg avgift!

Goda kommunikationer via buss från Grindtorp till Danderyds sjukhus på ca 10 minuter, därifrån når ni tunnelbanans röda linje och är i Stockholm på ca 13 minuter. Från Grindtorp är det även gångavstånd till Täby centrum där ni med Roslagsbanan når Stockholm Östra på ca 15 minuter. Även flertalet busslinjer med bussar till olika delar i Täby.

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

67.5 kvm

Avgift:

3 485 kr

Visning:

Måndag 23/8Söndag 22/8

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Meteorvägen 42 Täby Grindtorp

HitCounter