Ringvägen 128, 1 tr

Södermalm / Stockholm kommun
3 525 000 kr
  • 1 Rum
  • 38 kvm

Välplanerad och mycket fin etta (möjlig tvåa) i stor och stabil förening!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta (möjlig tvåa) i stor och stabil förening. Bostaden är väldisponerad med ett ljust rum, stilfullt kök med diskmaskin samt ett helkaklat badrum som renoverades 2019. Exemplarisk förvaring finns i en stor garderobsvägg i hallen med skjutdörrar. Generöst ljusinsläpp genom två stora fönsterpartier ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad och fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Ett bekvämt boende med centralt läge nära till allt! Stabil förening med låga avgifter och där dessutom bredband ingår i avgiften.

Hsb:s Brf Masken är en stor och populär förening som äger marken samt har mycket god ekonomi (413 kr/kvm i lån) samt mycket goda lokalintäkter. Utöver detta, tillhandahåller föreningen både parkeringsplatser utomhus samt bilplatser i varmgarage för en liten avgift. Föreningens trevliga, soliga innergård gör det enkelt att gå ut och avnjuta en kopp kaffe bland grönska och med närheten till Ica i huset behöver du aldrig vara rädd att glömma något på affären.

Området kryllar av restauranger, caféer och trevliga småbutiker. Med endast ett par minuter från Nytorgets puls samt närheten till Årstaviken och Vitabergsparken har man gott om valmöjligheter. Väldigt bra kommunikationer i form av bussar utanför porten samt 3 minuters promenad till Skanstulls tunnelbanestation. Här finner du även Ringen centrum som har allt man behöver.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna! Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

1 501 kr

Slutbud:

3 525 000 kr (92 763 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter