Axvägen 63, vån 3

Välkommen till denna påkostade och totalrenoverade 3:a med gavelläge!

Kommande försäljning Järfälla Viksjö Järfälla kommun

*Totalt renoverad
*Mycket stabil föreningen med en låg belåningsgrad
*Stambytt badrum
*Balkong
*Trevliga omgivningar
*Närhet till trevliga Viksjö Centrum
*Närhet till kommunikationer

Välkommen till denna påkostade och totalrenoverade 3:a med gavelläge högst upp i huset om 90 kvm. Bostaden har en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och plats för skohylla. I anslutning till hallen finns gäst WC. Härifrån når du köket med plats för matbord för 4-6 personer, goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har även ett grovkök där man kan tvätta och hänga upp kläder. Två rymliga sovrum med plats för större säng och garderobsvägg samt ett stambytt badrum. Vardagsrum med stora fönsterpartier och balkongdörr med vackert ljusinsläpp

*Totalt renoverad
*Mycket stabil föreningen med en låg belåningsgrad
*Stambytt badrum
*Balkong
*Trevliga omgivningar
*Närhet till trevliga Viksjö Centrum
*Närhet till kommunikationer

Välkommen till denna påkostade och totalrenoverade 3:a med gavelläge högst upp i huset om 90 kvm. Bostaden har en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och plats för skohylla. I anslutning till hallen finns gäst WC. Härifrån når du köket med plats för matbord för 4-6 personer, goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har även ett grovkök där man kan tvätta och hänga upp kläder. Två rymliga sovrum med plats för större säng och garderobsvägg samt ett stambytt badrum. Vardagsrum med stora fönsterpartier och balkongdörr med vackert ljusinsläpp. Från vardagsrum når du balkongen. Rymlig klädkammare för förvaring.

Här bor ni i HSB´s Brf Boken, på en trevlig adress och med ett perfekt läge. Med någon minuts promenad till Viksjö centrum med bibliotek, skola och inte minst en stor välkänd livsmedelsbutik har blivit en attraktiv mötesplats för fler än Viksjöbor. Viksjö har stora naturskogar och ett varierat kulturlandskap. Fina utsiktspunkter vid Mälaren är fornborgen Gåseborg, Görväln slott och Hummelmora. I Viksjö finns två båtklubbar som vuxit sig allt större under de senaste 20 åren och en golfbana som etablerades på 1970-talet. Brukets skidbacke kom till 1990.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 90 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
6 466 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning-HSB Bostadsrättsförening Boken i Järfälla-2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här