Skebokvarnsvägen 253

Bandhagen / Högdalen / Stockholm kommun
2 900 000 kr
  • 3 Rum
  • 74.5 kvm

Perfekt 3:a med stor balkong i soligt läge!

Välkommen till denna genomgående fräscha trea med stor balkong i soligt läge. Här bor ni på perfekt läge, två trappor upp, på populär adress i en av söderorts mest stabila bostadsrättsföreningar, BRF Magelungen.

- 74,5 optimalt planerade kvadratmeter med stor balkong i soligt läge! Balkongen är in mot den mysiga gården.
- En perfekt mix av modernt och original med mycket nya ytskikt såväl som flertalet av originaldetaljerna bevarade.
- Stabil och populär förening med låg belåning per kvadratmeter. Endast 2 440 kr/kvm per kvadratmeter! (Årsredovisning 2019)

*Anmäl intresse för närvaro på visningen. Riktlinjer för visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en eventuell förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat närvaro och anmält intresse får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur. Vi kommer maximalt ha 3 st sällskap samtidigt närvarande inne på visningen.

Bostaden välkomnar er med en stor hall som är en passage till övriga rum. Kök med gott om plats för matbord och bra med förvaring som gömmer sig bakom luckorna. Generöst och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge in mot gård! I övrigt finns två bra sovrum, rymlig klädkammare och stambytt badrum med golvvärme och badkar. Till bostaden hör även källarförråd och matkällarförråd. Möjlighet finns att sätta in tvättmaskin - annars finns tvättstugan på väldigt behagligt avstånd!

Här bor ni i populära Högdalen som växer så det knakar med flera nyproduktionsprojekt igång. Inne i Högdalens C finns gott om service med flertalet mataffärer och butiker. Från Högdalen går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ynka 19 minuter. Flertalet busslinjer passerar även här som tar dig till bla Farsta och Liljeholmen. I området finns även flera trevliga grönområden att promenera i samt en bit bort finns sjön Magelungen.

En lägenhet som måste ses - varmt välkommen på visning!

Andreas Rosenberg - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

74.5 kvm

Avgift:

4 054 kr

Slutbud:

2 900 000 kr (38 926 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ronja Lenander

Ronja Lenander

0790-75 46 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter