Råsundavägen 154

Solna Råsunda/Näckrosen / Solna kommun
5 200 000 kr
  • 3 Rum
  • 75 kvm

Superfin och ljus gavellägenhet med balkong och öppen spis!

* Gavellägenhet
* Rymlig balkong
* Öppen spis (ej eldningsbar i dagsläget)
* Fint renoverat skick (det mesta 2017, stambyte 2011)
* Fiskbensparkett
* Välplanerad
* Stambytt
* Hiss
* Diskmaskin och tvättmaskin finns.
* Mycket bra förvaring i klädkammare och nyinstallerade garderober
* Vindsförråd och källarförråd
* Barnvagnsförråd på entréplan, enkel åtkomst
* Cykel förråd
* Föreningen har 6 stycken garageplatser (ca 1500 kr/mån) och 11 stycken parkeringsplatser (700 kr/mån).

Välkommen till denna fantastiska bostad i gavelläge med flertalet fönster och ljusinsläpp. Här stormtrivs blommorna i fönstren och man kan njuta av härliga sällskapsytor med vardagsrum som ger plats för både soffa och matsalsbord för flera samt öppning mot matplats i kök. Från vardagsrummet har man dessutom utgång till bostadens rymliga balkong i söderläge med sol större delen av dagen. Bostaden är väldisponerad med två rymliga sovrum och möblerbar innerhall som gör det möjligt att t.ex. ha separat skrivbord. Smakfullt renoverat kök (Ikea) från 2017 med komplett maskinell utrustning. Köksluckorna går i grått med handtag i metall och skinn från Ballingslöv. Ovan bänkskivan sitter vitt kakel hela vägen upp till tak. Köket erbjuder mycket goda förvarings- och arbetsytor. Vitvarorna är från Siemens. Stambytt, helkaklat badrum (från 2011) med klinkergolv, golvvärme och tvättmaskin.

Bostaden är i fint skick där man trots renoveringar valt att behålla originaldetaljer så som den öppna spisen samt golvet i vardagsrummet. (Den öppna spisen är ej eldningsbar idag.)
Samtliga golv är fina och här erbjuds både fiskbensparkett i kök, hall och vardagsrum och nylagd massivt furugolv i båda sovrummen. Bara att flytta in och njuta av detta fantastiska hem!

Bra förening med låg omsättning då man trivs väldigt bra i huset. Inga planerade avgiftshöjningar eller renoveringar. På baksidan av huset finns ett trädäck med utemöbler, grill och gräsmatta samt sandlåda. Föreningen erbjuder även vindsbalkong som går att boka för medlemmar!

Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer med Näckrosens tunnelbana endast någon minut från porten och buss 515 bland annat som tar dit till Odenplan på 10-15 min. Här kan du smidigt ta bussen till Solna Station och en pendeltågsstation till Odenplan. Alternativt välja att gå till Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer, tunnelbana och tvärbana som trafikerar sträckan mellan Alvik - Solna Station. För den bilburne kommer man annars enkelt på E18, E4 och E20.

Området är mycket lugnt med trevliga parker runtomkring, med Näckrosparken alldeles intill och grönområdet runt Råsta- och Lötsjön. Ytterligare grönområden på nära avstånd är Hagaparken, Brunnsviken och Ulriksdals slottsträdgård med motionsslingor, tennisbanor och mysiga caféer. I Ursviks motionsområde erbjuds även längdskidåkning vintertid.

I kvarteren finns det gott om matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och andra trevliga småbutiker. Området har också sin egen SF-biograf i anrika Filmstaden, där även den välkända restaurangen Regissörsvillan finns belägen. En bit bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av butiker och god service. I närområdet finns även flera gym, däribland Puls & Träning, Sats och Balance. Veckohandla kan man göra på ICA Maxi som ligger ca. 3 minuter bort med bil, där finns även Apotek.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Arenastaden med nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Mall of Scandinavia nås på bara några enstaka minuters promenad från bostaden.

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

3 745 kr

Slutbud:

5 200 000 kr (69 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter