Örsvängen 13

Sundbyberg/Ör / Sundbyberg kommun
  • 2 Rum
  • 69 kvm

Välplanerad 2:a som enkelt kan omdisponeras till 3:a! Balkong mot grönska!

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen visning söndag 4/4

Välkommen till denna mycket stora och välplanerade tvåa med balkong mot grönska! Denna hörnlägenhet har fönster i två väderstreck som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket är modernt med full maskinell utrustning och plats för matgrupp vid fönstret. Vidare erbjuds ett stort sovrum, klädkammare, badrum, samt en separat wc. Väl tilltaget vardagsrum som går att möblera efter tycke och smak, här finns gott om plats för familj och vänner att umgås! Från vardagsrummet nås bostadens generösa balkong i grönskande och rofyllt läge. Här finner ni ett optimalt boende med mycket goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober och stor klädkammare!

Här bor ni i en av Sundbybergs grönaste stadsdel med Råstasjön som er närmsta granne. Bostaden går enkelt att omdisponera till 3 rok för den som önskar.

Buss 506 precis utanför bostaden som går b.la till Sundbyberg centrum. Med ca 10 minuters gång från bostaden nås Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana som tar er till Stockholms Central på 13 minuter. Näckrosens t-bana nås även med 14 minuter från bostaden. Utanför bostaden nås buss 506 som b.la går till Karolinska universitetssjukhus via Sundbyberg centrum. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön och med en kort promenad nås Ursviks motionsområde med milsvid av skog som uppskattas av många boende i Sundbyberg. Med ca 15 minuters gångavstånd på andra sidan Råstasjön ligger Solna med sitt Friends Arena där man kan titta på fotboll och andra event samt även Mall of Scandinavia som är skandinaviens största köpcentrum!

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

3 551 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Visa på karta
HitCounter