Brantingsgatan 23, 3tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
3 950 000 kr
  • 2 Rum
  • 37 kvm

Mitt på populära och pittoreska Brantingsgatan ligger denna ytterst välplanerade minitvåa med balkong och utsikt över grönska!

Inne i denna ljusa lägenhet hittar ni många härliga funkisdetaljer så som bra förvaringsmöjligheter i inbyggda originalgarderober, fiskbensparkett och ett mysigt sovrum som avskiljs från köket med en skjutdörr. Köket rymmer gott om förvaring bakom vita skåpluckor och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och ugn. Vardagsrummet är öppet och luftigt med plats för både soffgrupp och matbord. De stora fönsterna och det höga läget ger gott om ljus och en känsla av rymd. Den mysiga insynsskyddade balkongen vetter mot lugn bakgård och har morgonsol.
Badrummet är fräscht, stambytt och utrustat med dusch, duschväggar i glas, vägghängd WC, handdukstork, spegelskåp och handfat.

Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd till lägenheten.


Brf Brantingsgatan 23 är en välskött förening med hiss och bästa läge på gatstensbelagda Brantingsgatan.

Nära kommunikationer med buss 54 på intilliggande Erik Dahlbergsgatan och även buss 1, 4 och 72. På 15 minuters promenad når du Östermalmstorg, Stureplan och övriga City. Det är ett stenkast till T-bana Gärdet (uppgång Askrikegatan), en liten matbutik, café, restaurang och ICA Gärdet. På fem minuters promenad når man Fältöversten vid Karlaplan där det finns bra matbutiker, restauranger, apotek, systembolag och en massa andra butiker. Det är nära både till Tessinparken med mysig uteservering sommartid och Gärdesfältet med motionsslingor samt Kampementsbadet och utomhusgym. På Gärdet och vid Stadion finns SATS. Den klassiska söndagspromenaden runt Djurgården kan enkelt ha sin utgångspunkt från lägenheten.


Varmt välkommen på visning!

Sara Wiksell - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

37 kvm

Avgift:

1 996 kr

Slutbud:

3 950 000 kr (106 757 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter