Trädgårdsgatan 7

Sundbyberg / Lilla Alby / Sundbyberg kommun
2 270 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 38 kvm

Välplanerad och trevlig 1,5:a högst upp i huset i trevliga kvarter med närhet till kommunikationer!

I populära Lilla Alby, på Trädgårdsgatan 7 finner ni denna yt-effektiva och ljusa 1,5:a belägen högst upp i fastigheten. Belägen i lugna kvarter med direkt närhet till Sundbybergs centrum där allt man kan tänkas behöva finns samt utmärkta kommunikationer. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, väldisponerad sovdel samt ett kaklat badrum med dusch. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den öppna planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring i flera garderober. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad lägenhet som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Brf Stamgårdsparken är en välskött förening med god ekonomi och de äger dessutom sin mark.

Lägenheten ligger med närhet till Sundbybergs citykärna. Åt ena hållet finns fina promenad- och joggingsstråk längs Bällstaån som tar en ända in till Karlberg och till stan. Åt andra hållet nås Sundbybergs centrum med Sturegatans köpstråk med ett stort och varierat utbud av shopping, restauranger, caféer och service. Nere på Landsvägen, finns konditori/bageri, matbutiker, restauranger mm. Nyöppnade Signalfabriken har flertalet klädbutiker, caféer, ett Sats samt trevliga restauranger och barer. Vill man åt större inomhus shoppingcenter så har man både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia i Solna på kort avstånd.

Mycket goda kommunikationer finns där man har tillgång till pendeltåg och tunnelbana (Solna Strand samt Sundbyberg) samt ett flertal bussar som tar dig till stan. In till stan med pendeltåget tar det endast 7 minuter! Även tvärbanan finns vid Sundbyberg Centrum.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 852 kr

Slutbud:

2 270 000 kr (59 737 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter