Folkskolegatan 3, 4 tr

Södermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 24 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin etta högt upp i huset i populär förening!

Välkommen till denna fina och mycket välplanerade etta på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull. Lägenheten är väldisponerad med ett rymligt rum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök samt ett helkaklat badrum med dusch. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare lägenhetens höga läge i fastigheten som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vacker fiskbensparkett, speglade dörrar, spröjsat fönster och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för ensamhushållet. Välskött och trevlig förening som dessutom äger sin mark.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Från Hornstull kan du även ta flygbussen som på cirka fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

24 kvm

Avgift:

1 325 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Folkskolegatan 3, 4 tr Södermalm

HitCounter