Ladugårdsgatan 4

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
3 150 000 kr
  • 3 Rum
  • 71 kvm

Unik våning med hela 3,1 m i takhöjd! Högst upp i huset!

Högst upp i huset med generös takhöjd hittar ni denna exklusiva lägenhet med påkostade materialval samt ett perfekt läge i Stora Ursvik! Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende som har allt man kan önska. Bostaden har stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Köket är toppmodernt och stilfullt med mycket goda förvaringsutrymmen och full maskinell utrustning. Köksö avgränsar köket från vardagsrummet samtidigt som ni får en stor öppen planlösning där familj och vänner kan umgås. Stilfullt och modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk. Förvaringsskåp över bänken och kommod ger goda förvaringsmöjligheter. Två stora sovrum med plats för säng, garderober och diverse sovrumsinredning. Från master bedroom nås balkongen mot lugn och grönskande innergård. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med lyxigt badrum, två sovrum och en rymlig walk in closet får du ett boende utöver det vanliga!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som är en populär skola i området. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan (Nya Noblaskolan) på Marieborgsgatan. Forskaren är en ny förskola i området och Kvarnkullen förskola som ligger precis på andra sidan gatan av huset kommer öppnas inom kort. Under hösten 2010 öppnades den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, Granatäpplet. I området finns restaurangen Brödernas och runt hörnet nu även pizzeria och sushi. Det finns även mini-livs och ett gym, Puls & Träning på kort avstånd från bostaden. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Inom kort kommer tvärbanan till området. Busshållplats på kort avstånd från bostaden som tar dig till Sundbyberg, Rissne samt Hallonbergen (t-bana) samt Mall of Scandinavia (nordens största köpcentrum) med butiker, restauranger och bio.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

71 kvm

Avgift:

4 052 kr

Slutbud:

3 150 000 kr (44 366 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Visa på karta
HitCounter