Ludvigsbergsgatan 7

Södermalm / Stockholm kommun
2 990 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 31 kvm

Välplanerad och mycket fin 1,5:a med balkong i trevligt solläge!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina 1,5:a med balkong i trevligt solläge mot lugn gård! Lägenheten är väldisponerad med ett rymligt rum med praktisk sovalkov som även rymmer förvaringsmöblemang, ett charmigt kök, möblerbar balkong samt ett helkaklat badrum. God förvaring erbjuds i flertalet garderober i hallen med överskåp. Rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den trevliga utsikten mot lummig innergård ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad etta med perfekt planlösning som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet. Här bor du i en välskött och omtyckt förening med bra ekonomi, låga avgifter och flertalet bekvämligheter för sina boende så som trevlig innergård, cykel/barnvagnsförråd, garageplatser, extraförråd samt en stor tvättstuga.

Fastigheten ligger i pittoreska kulturkvarter som präglas av äldre bebyggelse från sekelskiftet och många vackra K-märkta hus i kombination med tidstypiska funkisfastigheter. Oavsett om du lockas av Södermalms pulserande nöjesliv, kulturlivet eller shoppingen - så finns här allt du kan tänkas vilja ha strax utanför porten. Flertalet matbutiker, barer, restauranger och gym finns bara stenkast bort. Pärlor i området som inte bör missas är Folkoperan och restaurang Pane Vino. Här bor du med omedelbar närhet till Mariatorget, Mariaberget, Mosebacke samt Götgatan. Promenadavstånd är det till Skinnarviksparken, Ivar Los park och Monteliusvägen med sin fantastiska utsikt över Riddarfjärden, Riddarholmen och Stadshuset. Även Tantolunden når du med en kort promenad som erbjuder stora grönområden och badplats på sommaren samt skridskoåkning under vinterhalvåret. Bättre än så här kan det knappast bli för er som drömmer om livet på Söder!

Goda kommunikationer i form av såväl bussar som tunnelbana finns samt pendeltåg då Södra station ligger nära. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

31 kvm

Avgift:

1 296 kr

Slutbud:

2 990 000 kr (96 452 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter