Bäckvägen 153, 2tr

Midsommarkransen/Hägerstensåsen / Stockholm kommun
3 120 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm

Trivsam & väldisponerad funkistvåa med balkong i ett fritt söderläge & tidstypiska originaldetaljer!

Med närhet till både Vintervikens glimrande vatten och Telefonplans generösa utbud av närservice återfinns denna väldisponerade tvåa med balkong i ett fritt och soligt söderläge. Tack vare fönster åt två väderstreck i kombination med en väl tilltagen takhöjd och genomgående sobra kulörer skapas här en härlig rymd. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum som ligger i anslutning till det välutrustade och rymliga köket med en matplats som går att dela av för att få ytterligare ett sovrum. Från vardagsrummet når man även den härliga balkongen som vetter mot bakgården i söder som erbjuder sol hela dagen. Fönsterbrädor och hallgolv pryds av en vacker kolmårdsmarmor. Vidare finns ett bra sovrum med gott om förvaring i platsbyggda garderober med originaldetaljer samt ett fräscht och helkaklat badrum. Till lägenheten hör externt förråd för ytterligare förvaring.

Brf Avdragaren 4 är en solid och välskött förening som äger marken. De har tillgångar i form av 6 hyresrätter som kan ses som ett dolt kapital samt 13 lokaler som ger intäkter till föreningen. De har även många stora renoveringar bakom sig i form av stambyte, fönster och balkonger.

Här bor man i ett lugnt och grönt område med kort promenad till tunnelbana, restauranger, service, matbutiker, gröna promenadstråk med ett fritt djurliv runtomkring. Närhet till såväl grönområden i Aspudden och runt Vinterviken som pulsen, restauranger och caféer i Midsommarkransen och runt Telefonplan. Med endast några få minuters promenad når man Telefonplans, Örnsbergs och Hägerstensåsens tunnelbanestationer som tar dig in till T-centralen på ca 12 minuter och på Bäckvägen har buss 147 hållplats precis utanför dörren som snabbt tar dig till Liljeholmen där du finner Liljeholmens galleria med ett stort utbud om 90 butiker samt med SATS, flera matbutiker så som fantastiska ICA Kvantum samt folktandvård och vårdcentral. Området bjuder även på härliga promenadstråk och ett stenkast bort ligger Vinterviken där badmöjligheter, café och marina finns. I området finner du smultronställen som bl.a. Krubb, Restaurang Landet, Bonne Femme stenugnsbageri, AB café, Scandwich och Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. På nära avstånd finns också Västberga handel med stora Coop Forum, Rusta, apotek och Systembolaget. Även ICA supermarket ligger på promenadavstånd med en stor, fräsch och välsorterad matbutik.

Varmt välkomna på visning!

Jessica Alvå - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

2 357 kr

Slutbud:

3 120 000 kr (66 383 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter