Långhalsvägen 7

Årsta / Stockholm kommun
3 275 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm

Magisk utsikt över trädtopparna!

Här erbjuds en klockren tvåa inbäddad i grönska med milsvid utsikt över trädtopparna och balkong i soligt sydvästläge. Snyggt och renoverat kök och fräscha ytskikt genomsyrar hela lägenheten. Detta är ett boende för dig som vill hitta ett läge utöver det vanliga och som ställer höga krav på boendemiljön.

Bostaden ligger med promenadavstånd till Gullmarsplan och kommunikationer samt närhet till Årstavikens natur och vatten. Ett stenkast från Årsta Torg med dess butiker, restauranger och caféer och Södermalm en cykeltur bort - är detta ett otroligt attraktivt läge!

När du kliver in genom dörren möts du av den välkomnade hallen som redan där erbjuder det härliga ljuset och utsikten från vardagsrummet. Gott om förvaring i rymlig garderob med spegelskjutdörrar och stambytt badrum ligger i anslutning. Köket är lägenhetens hjärta med sin rymd och två fönster i fil med lummig utsikt.
Köket är totalrenoverat med plats för mycket förvaring och god arbetsyta. Är man i behov av ett extra sovrum går det att dela av med enkla medel. Otroligt ljust vardagsrum med lättmöblerad yta lämpar sig ypperligt för sociala tillställningar. Det stora fönsterpartiet med magisk utsikt ger en känsla av rymd. Utgång till balkongen med utrymme för såväl möblemang som odlingsprojekt - den självklara platsen att avnjuta soliga dagar och ljumna sommarkvällar på. Sovrummet är till ytan rymligt och har ett lugnt läge med fönster ut mot lummigt skogsparti.

Långhalsvägen tillhör Brf Stockholmshus nr 8 - en av Årstas största och mest välskötta föreningar med total 551 lägenheter. Här finns dessutom 5 kommersiella lokaler som hyrs ut och ger föreningen bra intäkter. Utöver detta även över hundra parkeringsplatser och garage. För medlemmarna erbjuds två härliga grillplatser, hobbyrum samt ett övernattningsrum. Runt knuten ligger närmaste uteplats med stol och bord - den perfekta platsen att ha kalas på! Här finns även ett par odlingar för föreningens medlemmar att tillgå.

Ett stenkast bort ligger mysiga Årsta Torg med affärer, bio, bibliotek, teater och Folkets hus. Här finns dessutom apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist och flertalet restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla och gör att man kan välja bort stan när man ska uträtta ärenden. Det är heller inte långt till Globens shopping eller Liljeholmen med dess nya galleria. Vid intilliggande naturreservatet vid Årstaviken finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

Varmt välkomna på visning! Anmälan krävs.

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

3 328 kr

Slutbud:

3 275 000 kr (59 545 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter