Mjölnerbacken 33

Sundbyberg / Rissne / Sundbyberg kommun
1 800 000 kr
  • 2 Rum
  • 42 kvm

Renoverad 2:a med uteplats.

ACCEPTERAT PRIS: Välkommen till denna stilrena och välplanerade tvåa med uteplats! Lägenheten har stora fönster vilket ger hela bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummen är väl tilltagna och planlösningen är optimal. Bostaden erbjuder ett renoverat stilrent kök, med gott om plats i både under- och överskåp. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt, uteplatsen. Här kan ni njuta av många soltimmar tillsammans med vänner och familj. Från vardagsrummet nås bostadens sovrum med gott om förvaring i garderober längst hela väggen. Vidare finner ni ett badrum med kaklade väggar och en välbevarad våtrumsmatta.

Här bor ni i en stabil och välskött förening, Brf Mjölner 3. Föreningen är belägen på adresserna Mjölnerbacken 31–36. Föreningen har en övernattningslägenhet som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Mjölnerbacken ligger ett stenkast från Rissne centrum som erbjuder alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Rissne Centrum erbjuder närbutiker, vårdcentral, restauranger och extremt bra kommunikation. Från Rissne Centrum nås Stockholm Central på ca 16 minuter, centrum erbjuder även ett flertal busslinjer. Tvärbanan planeras komma till Rissne centrum 2022 och dras vidare till Ursvik- Kista- Helenelund. Med ca 10 minuters promenad nås Ursviks populära motions- och friluftsområde med sina omtyckta leder och spår som är en del av populära igelbäckens naturreservat. Med ca 40 minuter nås både Råsta- och Lötsjön med sina fantastiska leder och promenadstråk. Vill ni bo i Sundbybergs grönaste stadsdel? Då är Mjölnerbacken något för er.

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 167 kr

Slutbud:

1 800 000 kr (42 857 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter