Erik Sandbergs Gata 6

Solna Råsunda / Solna kommun
4 660 000 kr
  • 2 Rum
  • 56 kvm

Gavelläge högst upp i huset!

- Högst upp i huset
- Gavellägenhet
- Låg avgift
- Balkong i söderläge
- Flexibelt tillträde
- Hiss
- Nyligen renoverad

Välkommen till denna stora och öppna 2a som passar alla era behov. Badrum i anslutning till hallen som är fint renoverat och installerad tvättmaskin. Den inre hallen erbjuder plats för arbetsplatsen i hemmet och kommer vara mycket uppskattad. Köket är nyligen renoverat och har all maskinell utrustning, fönster i två väderstreck släpper in massor av härligt ljus i lägenheten. Öppning mot vardagsrummet som är luftigt och lätt möblerat efter era behov. Lägenheten har en stor balkong i söderläge som går i vinkel där ni definitivt kommer uppskatta somrarna ännu mer. Här kan ni grilla och sitta och njuta av solens strålar. Sovrummet är stort och har plats för både dubbelsäng och garderob.

OMRÅDET
Ett stenkast från huset, uppe på Råsundavägen ligger en ICA butik för de nödvändigaste inköpen. Storhandeln sköter man bäst på ICA MAXI i Solna Businesspark, i Solna C eller i Mall of Scandinavia där både Hemköp och ICA Kvantum ligger. Till Mall of Scandinavia är det bara 10 minuters promenad. Vill man göra det lätt för sig och köpa hem något istället så finns flera alternativ, pizza, Texas Longhorn eller Sushi. Café Mezzo erbjuder nyttiga sallader och gudomligt fika- och matbröd står bageriet Du bon Pain för. Bageriet har tilldelats en stjärna i White guide. I Filmstaden kan ni njuta av nybakade våfflor i Portvaktsstugan som ligger precis vid områdets huvudentré, eller besöka Råsundas egen SF-biograf på filmhistorisk mark.
I Mall of Scandinavia erbjuds helt nya filmupplevelser på IMAX. Gallerian är Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla. Shopping för alla plånböcker, god service och massvis med spännande restauranger och caféer. Här har SATS en stor anläggning. Intill Mall of Scandinavia ligger Friends Arena som underhåller er med olika evenemang. Alternativet för shopping och service har ni också i shoppingcentret Solna Centrum som ligger på väldigt kort avstånd med otroligt god service, här finns allt från vardagshandlingen till modebutiker och många goda restauranger.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta. En kort promenad bort vid Solna Centrum avgår förutom flera bussar T-banans blå linje som på ca 10 min tar er in till T-centralen. Tvärbanan tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station. Solna station ligger en kort promenad från bostaden. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala. Nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden. Dessutom stannar buss 515 längs Råsundavägen som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 70, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18. Fina cykelvägar via Solnavägen tar er in till Torsplan, Sankt Eriksplan och Odenplan på ca 20 min.

NATUR OCH FRITID
Naturen ligger ett stenkast bort, antingen beger ni er till Skytteholmsparken med basket- och fotbollsplan. Till Råstasjön med fina motionsslingor och tennishall är det ca 10 minuters promenad. Vid rätt väderförhållanden kan man dessutom vintertid åka långfärdsskridskor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, spela tennis på utomhusbanor eller besöka fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning. I Ursvik ligger Överjärva gård med djurhållning och café.

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

2 988 kr

Slutbud:

4 660 000 kr (83 214 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter