Brevduvegatan 12

Frösunda/Solna / Solna kommun
2 895 000 kr
  • 2 Rum
  • 52.5 kvm
Anmäl intresse

Trivsam 2:a i Frösundas bästa läge!

*ACCEPTERAT PRIS 2 895 000 KR, RING FÖR VISNING!* FLEXIBEL INFLYTTNING*

- Stor och luftig 2:a med fransk balkong!
- Härligt ljusflöde genom stora fönsterpartier.
- Stort förråd/klädkammare i lägenheten.
- Ekonomiskt stabil förening!
- Bästa läge i Frösunda med närhet till kommunikationer, livsmedel och restauranger.

Varmt välkomna till ett hem utöver det vanliga. Redan vid första steget in i den välkomnande hallen möts ni av en känsla av ljus och rymd. Hela bostaden är välplanerad och erbjuder allt vad ett bekvämt boende innebär. Bostaden ligger en trappa upp och har fönster samt franskbalkong mot föreningens lugna och fina innergård.

Planlösningen är minst sagt attraktiv och erbjuder stora luftiga sällskapsytor. Det ljusa och lättmöblerade vardagsrummet ligger i anslutning till köket och dessa utgör gemensamt bostadens hjärta. Dispositionen mellan vardagsrummet och köket bjuder på generösa och genomtänka utrymmen för ert sociala umgänge, här inryms med fördel en stor matplats och en vardagsrumsdel. Det fullutrustade köket erbjuder ett modernt intryck med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, spis, ugn och spisfläkt. Det rymliga sovrummet är placerad intill allrummet. Tack vare ett skyddat läge utan insyn känns sovrummet privat och lugnt, särskilt då inga fönster vetter mot gatan utan istället erbjuds utsikt över den fina innergården. I anslutning till hallen återfinns en rymlig klädkammare som optimerar förvaringsmöjligheterna. Badrummet är generöst tilltaget och erbjuder goda tvättmöjligheter.

Föreningen har en mycket god ekonomi och amorterar årligen på sina lån. I föreningen finns en trevlig innergård, fyra st tvättstugor varav 1 grovtvättstuga samt cykelförråd/barnvagnsförråd i varje trapphus. Medlemmarna i föreningen har även tillgång till att hyra ett förråd för 500 kr/mån. Föreningen disponerar även över 34 garageplatser och 33 parkeringsplatser som går att hyra för 750 kr/mån respektive 500 kr/mån.

Frösunda är ett expansivt och relativt nybyggt område i Solna. Här finns ständig närhet till natur och rekreation samtidigt finns det flertalet skolor, förskolor, restauranger, postombud, apotek, hår- och skönhetssalonger och kemtvätt. Invid Frösunda torg hittar ni konditori, blomsterhandel och ett antal banker mm. I området finns även livsmedelsbutik, vårdcentral och tandläkare. Fina träningsmöjligheter finns i Hagaparken och Sturebadet Haga. I närområdet finns även flera gym såsom Puls & träning och SATS, samt utegym.

På gångavstånd från lägenheten når man Arenastaden där nationalarenan "Friends Arena" finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter, "Mall of Scandinavia". Arenastadens shoppingmall erbjuder flertalet flaggskeppsbutiker modern arkitektur, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Uppskattat är också närheten till Hagaparken som ger varierande tränings- och utflyktsmöjligheter samt att parken gränsar till stan. Solnas nya simhall i slutet av boulevarden är nu i produktion och nås inom bekvämt promenadavstånd.

Här bor ni med mycket goda kommunikationer. Gångavstånd till tvärbanan, pendeltågen vid Solna station (inkl. direktförbindelse till Arlanda/Uppsala) och till tvärbanan mot Alvik/Sickla samt endast någon minut ut till E4:an som tar en till Stockholms Central på endast ett par minuter. Flertalet bussar avgår till och från city frekvent i rusningstrafik via både Järva krog eller Frösunda och tar er till Sergels torg på 10 minuter, eller alternativt till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus på 5 minuter. Invid bostaden avgår buss 509 både till Danderyds sjukhus via Bergshamra eller mot Solna centrum. Buss 57 tar er från Frösunda via Sveavägen till Sofia. Flygbussarna i närheten tar dig snabbt och bekvämt till och från Arlanda.

Välkommen på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52.5 kvm

Avgift:

3 027 kr

Pris:

(55 143 kr/kvm) 2 895 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Brevduvegatan 12 Frösunda/Solna

HitCounter