Lammholmsbacken 191

3RoK Högst upp i huset

Till salu Huddinge Vårby Huddinge kommun

Denna lägenhet är omgjord och disponeras nu därför som en 3a. Lägenheten erbjuder en härlig atmosfär med gott om ljusinsläpp. Vid entrén välkomnas man av en stor och rymlig hall med goda avhängnings möjligheter. Badrummet är helkaklat, ljust och fräscht. Stort sovrum vid med stora fönsterpartier. Köket är i väldigt bra skick med en modern design. Vardagsrummet är stort och luftigt där har man plats för större soffgrupper

Denna lägenhet är omgjord och disponeras nu därför som en 3a. Lägenheten erbjuder en härlig atmosfär med gott om ljusinsläpp. Vid entrén välkomnas man av en stor och rymlig hall med goda avhängnings möjligheter. Badrummet är helkaklat, ljust och fräscht. Stort sovrum vid med stora fönsterpartier. Köket är i väldigt bra skick med en modern design. Vardagsrummet är stort och luftigt där har man plats för större soffgrupper. Stor inglasad balkong med plats för utemöbler. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum som passar utmärkt som ett barnrum. Bostaden karaktäriseras av stora ljusa rum med nyrenoverade ytskikt. Här har du chans att sätta din egen prägel på en välplanerad bostad i ett populärt område.

I natursköna områden ligger denna lägenhet i lugnt område med direkt närhet till strövområden och havet. Här finns flera löp- och promenad samt cykelslingor som sträcker sig ända in till Stockholm C. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till både Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer. Området ligger nära bl.a. det nya Skärholmen C med ca 200 butiker och restauranger och det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm. Här ligger också den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där exempelvis IKEA har ett stort varuhus.

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 65,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 336 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2019
Energideklaration
Årsredovisning 2020

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här