Sorögatan 15

Stockholm kommun
1 800 000 kr
  • 2 Rum
  • 45 kvm

Välplanerad i stor öppen planlösning med härligt ljusinsläpp - nära service och kommunikationer!

Välplanerad i stor öppen planlösning med härligt ljusinsläpp - skapa dig ditt drömhem på bästa läget. Här är du bara några minuters promenad från västerorts kommunikationsnav och det rikliga serviceutbudet som Kista galleria har att erbjuda.

Lägenheten är välbalanserad i utrymmena och har genomgående vita väggar med grått klinkergolv i hall och kök samt ett ljust träfärgat i vardagsrum och sovrum. Hallen erbjuder såväl öppen som sluten förvaring och i badrummet finns det både en duschdel och en tvättdel. Köket går i en mörk ton och ger dig goda arbetsytor och gott om skåp och lådor för porslin och annat du önskar förvara. Självklart finns här även plats för middagsbordet - perfekt att duka upp när vänner kommer på middagsbjudning. Köket övergår i vardagsrumsdel där en skön soffa och tv kan samspela med en arbetshörna för den som jobbar hemifrån. Rummet kännetecknas av ett skönt ljusflöde genom flera fönsterpartier.

Sovrummet är väldimensionerat, här får du utan problem plats med dubbelsäng och ytterligare möblemang om så önskas. Och har du behov av mycket förvaring har du en stor walk-in-closet som sväljer det mesta. Det här är en canvasduk att skapa dig det perfekta hemmet - sätt din prägel med de bästa förutsättningarna i både planlösning och läge.


Område:
Här bor du med närhet till ett av Stockholms största shoppingcentrum Kista galleria som erbjuder shopping, bowling, bibliotek, bio och ett stort urval av restauranger. I området finns Sveriges IT-centrum med många stora företag samlade. Du finner även det trevliga grönområdet Järvafältet med sina många vandringsleder, cykel- och ridspår och även fotbollsplan i närområdet!

Dessutom finns det mycket goda kommunikationer, skolor, däribland Stockholms universitet.

En lägenhet som bör ses på plats!

Välkommen att kontakta mäklare Paola för mer information!

Paola Guerrero - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

2 768 kr

Visning:

Söndag 18/4 Kl. 12:15-13:00

Slutbud:

1 800 000 kr (40 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter