Odlingsvägen 3, 6 tr

Solna Bergshamra / Solna kommun
4 020 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 63 kvm

Välplanerad och mycket fin 2,5:a högt upp i huset på 6 av 7 trappor med möblerbar balkong!

Drömmer Ni om att bo ett stenkast från vatten och natur men ändå ha matbutik och T-bana runt hörnet och en restid in till city på bara 10 minuter?

Välkommen till denna välplanerade 2,5:a där Er dröm blir verklighet. Med ett lugnt och ostört läge bor ni alldeles intill vattnet vid Brunnsviken med Hagaparken, Ulriksdals Slottsträdgård och Stora skuggan på nära avstånd. Den trevliga restaurangen Bockholmen ligger bara 5 minuters promenad bort och här kan ni njuta av en bit mat och uppleva en idyllisk omgivning på holmen. God service med matbutik, restauranger, bibliotek, apotek m.m. finns i Bergshamra centrum. Ett perfekt boende för Er som vill bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till Stockholms stad och puls.

Lägenheten är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen, ett stilfullt kök med plats för matbord, ett lättmöblerat sovrum, en stor klädkammare som med fördel även kan nyttjas som arbetsrum/extrarum samt ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens höga läge i fastigheten kombinerat med de stora fönsterpartierna i två väderstreck ger en härlig känsla av rymd. Den stora och möblerbara balkongen har eftermiddag- och kvällssol och ger ett extrarum under årets varmare månader. Bostaden är genomgående i väldigt gott skick med ljusa ytskikt och ett kök som delvis renoverades 2016. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad och fin lägenhet som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Stor och välskött förening med god ekonomi, flertalet hyresrätter kvar och som dessutom äger sin mark.

I Bergshamra är kommunikationerna utmärkta. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby C, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m. Att cykla till city tar endast ca 20 min.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Odlingsvägen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns tillgång till förskolan Månstrålen precis utanför. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. Området erbjuder flera vackra grönskande naturomgivningar och promenadstråk längs Hagaparken, nationalstadsparken tivoli vid Brunnsviken, Edsviken, Bockholmen och Ulriksdals slott. Vid Pipers Park endast ett par hundra meter finns det dessutom goda badmöjligheter

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

63 kvm

Avgift:

3 296 kr

Slutbud:

4 020 000 kr (63 810 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter