Lännavägen 9B

Huddinge / Kvarnsbergsplan / Huddinge kommun
 
  • 4 Rum
  • 123 + 78 kvm
Anmäl intresse

Nu har du chans att förvärva en mycket trivsam villa i ett eftertraktat område med barnvänliga omgivningar. Modern villa om 123 kvm + ca 78 biarea kvm med stor lättskött trädgård som fullkomligt badar i solsken och stor trädäckad altan. Välkommen till Lännavägen 9b!

Härligt ljus villa i två plan i nyproduktionsstandard belägen i idylliska Hörningsnäs. Stor möblerbar hall med förvaring i flera garderober. Redan i hallen slås man av fastighetens härliga atmosfär. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en otrolig rymd och dekorativa fönsterpartier som låter ljuset flöda in. Vitt kök med kakel i halvförband över bänskiva i trä, vitvaror i rostfritt utförande, god arbetsyta och mängder av förvaring. Fastigheten har två badrum, det större i sobert vitt och svart klinkers med lyxig takdusch, kommod och spegelskåp med förvaring. Dessutom finns här en stor tvättstuga/groventré med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och garderob. Här finns plats att både förvara, sortera och hantera tvätten.

Vidare har fastigheten som den disponeras idag, tre sovrum i bra storlek. Samtliga har plats för större säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Du bestämmer hur många fler sovrum du vill ha. Övre plan består idag av en oinredd råvind på ca 80 kvm som enkelt kan bebyggas till ytterligare 2 sovrum samt badrum. Här finns alltså chans avsluta det säljaren påbörjat och därmed möjligheten att påverka utförande, val av färger och dylikt. Ditt drömboende väntar på att du ska färdigställa det och det har redan kommit en bra bit på väg.


Varmt välkommen på visning!


Hörningsnäs är en grönskande villastad med cykel- och gångavstånd till Kvarnbergsplan och Huddinge Centrum liksom det natursköna området kring sjön Trehörningen. Området som är mycket populärt och barnvänligt har ett gott utbud av skola och barnomsorg för alla årskurser samt goda kommunikationer. I närheten hittar du Huddinge Centrum med bussterminal och pendeltåget som snabbt och enkelt tar dig in till city på ca 15 minuter. I levande Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Huddinge. Naturnära men samtidigt centralt.

Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl.a. sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde med flertalet stigar och leder. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.

Eddie Can - Mäklare Huddinge

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

123 kvm

BIAREA:

78 kvm

Tomtarea:

908 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Lännavägen 9B Huddinge / Kvarnsbergsplan

HitCounter