Ågatan 13

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
7 340 000 kr
  • 5 Rum
  • 111.5 kvm

Fantastisk våning vid Bällstån med stor balkong i söderläge och fönster i hela tre väderstreck!

Med ett av Sundbybergs absoluta topplägen, intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv, erbjuds nu denna femma utöver det vanliga. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och skärgårdskänslan ger ett optimalt boende att trivas i. Båtbryggorna, vattnet och strandpromenaden inger en idyllisk och inbjudande känsla.

Bostaden ligger på våning 2 (1 tr) med gott om fönster i flera väderstreck. Här bor ni en bra bit över marken utan risk för insyn samtidigt som vattnet avspeglas från bostaden i ögonhöjd. De sociala ytorna med vardagsrum och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. För den som önskar öppna upp bostaden ytterligare finns det möjlighet att ta ner väggen mellan kök och vardagsrum (detta måste ansökas och beviljas från styrelsen). Lägenheten har ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, en separat gästtoalett samt fyra ljusa och rymliga sovrum. Gott om förvaringsutrymmen finns i flertalet garderober samt en stor och djup klädkammare som praktiskt nås från hallen. Köket är i stilrent och består klassiska materialval i form av vita skåpluckor och bänkskiva i ek. Full maskinell utrustning erbjuds i form av helintegrerad kyl/frys, diskmaskin, mikro, ugn spishäll och fläkt. Hela bostaden har nya ytskikt i form av målade väggar och ljusbehandlade parkettgolv (April 2021). Från vardagsrummet nås en generös inglasad balkong i bra solläge med utsikt mot vattnet. Här möts ni av fåglarnas kvitter och ljudet av puttrande förbipasserande båtar!

Separat förråd och hiss finns i huset. 2020 erbjud föreningen en avgiftsfri månad till medlemmarna. Garage erbjuds på Ågatan!

Den grönskande strandpromenaden, båtbryggorna och de stilrena fasaderna inger en idyllisk och inbjudande känsla.
Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbanan, bussar och flygbussar. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks, eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man nya Signalfabriken med restauranger som Phil´s Burger, Public, Mathilde och Pinchos. Gym som Friskis & Svettis (Ågatan) samt Sats (Signalfabriken) finns på promenadavstånd. Ett flertal lunchrestauranger finns på kort promenadavstånd även i Solna Business park såsom Norobata, Pontus in the Park, samt K-märkt Solna Strand. Den nyöppnade och ekologiska restaurangen Paul&Taylor lanthandel finns på kort promenadavstånd från porten. Inom cykelavstånd finns även det nyanlagda strandbadet Huvudsta strandbad. För de minsta är Marabouparken ett perfekt utflyktsmål som nås på 5 minuters promenad. Här finns plaskdamm, konsthall och ett populärt café.

Varmt välkommen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

111.5 kvm

Avgift:

7 124 kr

Slutbud:

7 340 000 kr (65 830 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter