Kornellvägen 41N

Södra Bettorp / Örebro kommun
2 000 000 kr
  • 3 Rum
  • 67 kvm

Smakfull trerummare på lugn gata med nära till stan!

Varmt välkommen till Kornellvägen 41 beläget i Södra bettorp strax utanför centrala Örebro. Här bor du på lugn gata med ett fint läge och cykelavstånd till centrum.

Lägenheten håller genomgående hög standard genomgående smakfulla färg och materialval. Här har du även en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar stora en fin kontakt mellan de sociala ytorna. Från vardagsrummet når du dessutom lägenhetens stora mysiga balkong. Lägenheten präglas av tidlösa materialval i form av ljusa toner, parkettgolv och helkaklat badrum. Bra förvaringsmöjligheter finns dessutom i form av en skjutdörrs-garderob i hallen och sovrummet samt ett externt förråd.

Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker ett bekvämt boende med hög komfort i lugnt område. I den låga månadsavgiften ingår tv och bredband. Parkeringsplatser finns också inom föreningen (extra avgift tillkommer).

I området kring Södra bettorp hittar du även förskola, Skola (F-9), motionsspår, idrottsanläggning och sporthallar såsom t.ex. Padel. In till Örebro centrum är det endast 4 km! Passa på att gå på visningen och upplev denna fina lägenhet!

På notar tar vi ansvar för att minska smittspridningen. Därför anpassar vi visningen efter rådande situation, föranmälan krävs. Kom endast på visning om du är helt frisk. Kontakta mäklaren vid intresse. Vi ställer inte in, vi ställer om - varmt välkommen!

Andreas Sjösten - Mäklare Örebro

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

67 kvm

Avgift:

3 550 kr

Slutbud:

2 000 000 kr (29 851 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Sjösten

Andreas Sjösten

0761-80 24 11


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter