Honnörsgatan 24

Er väntan är över, välkomna att längta hem!

Såld Solna Järvastaden/Ulriksdal Solna kommun

- Goda förvaringsmöjligheter
- Hiss finns
- ICA Nära & Hemköp i området
- Restauranger
- Gottig Bageri & Café runt knut
- Skolor & förskolor i området
- Överjärva gård
- Ursviks motionsområde
- Mulle Meckparken
- Spegeldammsparken
- Mall of Scandinavia
- Buss utanför porten
- Nära till pendeltåg vid Ulriksdal
- Nära påfart till vägnätet

Missa inte denna fantastiska lägenhet belägen i populära Järvastaden! Här finner du det bästa av två världar i dels ett lummigt bostadsområde men samtidigt endast 10 minuter från city.
Genomgående ekparkett och ljusa väggar ger en perfekt känsla av rymd. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas. Helkaklat och modernt badrum med dusch, handfat med kommod med spegelskåp ovan, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås den charmiga inglasade balkongen som bara får en att längta hem! Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger drygt 5 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet.

Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 15 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. E18 som tidigare trafikerade Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik har dirigerats om till Kymlingelänken som går via Kista.

I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och gym. Järvastaden är ett expansivt område med allt man kan önska, däribland tandläkare, läkare, träningsanläggningar samt en större ICA Kvantum-butik. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana som under sommaren används som basketplan.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren. Solna är en kommun som växer så det knakar.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Denna bostad måste upplevas, välkomna på visning!

Slutpris 3 960 000 kr
Pris / kvm 52 800 kr
Boarea 75 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 4 821 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här