Värmlandsvägen 355

Farsta Centrum / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 5 Rum
  • 87 kvm
Anmäl intresse

Altan - Lekstuga - Uteförråd - Trädgård

Drömmer du om friheten att äga ett eget radhus men fasar för problem och oväntade kostnader, då har du hittat rätt. På Värmlandsvägen 355 finner du nu denna välplanerade, välskötta och soliga radhusbostadsrätt för ett enkelt ägande. Ett perfekt alternativ för dig som söker frihet men som ändå vill ha en trygghet av att tillhöra en bostadsrättsförening. Utöver ovan nämnt så får du ett fint kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två badrum, genomgående fräscha ytskikt, en uteplats, en fin och lättskött tomt, en uteplats på framsidan, tre st sovrum, ett vardagsrum, två stora förråd och solläge hela dagen.

RADHUSET KOMMER ATT VISAS UNDER MARS MÅNAD. ANMÄL DIG PÅ HEMSIDAN FÖR ATT FÅ INFORMATION NÄR BILDER OCH FILM KOMMER.

Området är attraktivt med närhet till shopping, grönområden och bra kommunikationer. Kvarteret byggdes av NCC och husen ritades av arkitekt Ulf Sahlin, DNS arkitekter. Med tunnelbanans gröna linje tar du dig enkelt och bekvämt till Stockholms Central. Tunnelbana och bussar går från Farsta centrum. Om du föredrar att köra bil tar det cirka 10 minuter via Nynäsvägen till Södermalm med dess shopping och uteliv.

Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger på promenadavstånd med många badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning vintertid. Strax söder om Farsta ligger Ågesta friluftsområde med motionsspår, skidspår, golfbana och ridhus. Perfekt för en fartfylld höst!

Endast en kort promenad bort finner ni omtyckta Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Centrumet erbjuder alla tänkbara varor och tjänster man kan tänkas behöva. Här samsas matbutiker, apotek, banker, klädbutiker, caféer, restauranger, gym m.m. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

I området finns dessutom flera förskolor & skolor att tillgå. Bland annat Kvickentorpsskolan, Farstaängsskolan och Farsta Gymnasium.

Kommunikationerna är utmärkta och med tunnelbanans gröna linje tar man sig enkelt och bekvämt till Stockholms Central på ca 20min. Vid centrum finns, förutom tunnelbanan, även ett flertal bussar. Bland annat 830 till Handen och 831 till Länna handelsplats.

Varmt välkomna på visning!

Per Knaust - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

87 kvm

Avgift:

6 540 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Värmlandsvägen 355 Farsta Centrum

HitCounter