Örsvängen 15, vån 8

Örsvängen 15, vån 8

Sundbyberg/Ör / Sundbyberg kommun
3 150 000 kr
  • 2 Rum
  • 77 kvm
Anmäl intresse

Väldisponerad och stor 2:a som enkelt kan göras om till en 3:a!

ACCEPTERAT PRIS!

Nu har ni chansen att förvärva en rymlig och fin 2:a med balkong och utsikt över Råstasjön! Bostaden kan enkelt göras om till en 3:a om så önskas.

Bostaden har fönster i flera väderstreck som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Bostaden erbjuder stort vardagsrum som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt, balkongen med fantastisk utsikt över grönskande omgivningar och Råstasjön! Bostaden har ett praktiskt kök med all maskinell utrustning som kan behövas, ett stambytt badrum och en separat WC. Vidare erbjuder bostaden ett väl tilltaget sovrum med tillhörande klädkammare som går att möblera efter tycke och smak. Här utnyttjas varje kvadratmeter till fullo, med fina ytskikt i hela lägenheten.

Här bor ni i Brf Hästhoven 2, på bottenplan i samtliga byggnader finns tvättstuga, cykelrum och barnvagns/rullstolsrum samt lägenhetsförråd.
Med ca 10 minuters gång från bostaden nås Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana som tar er till Stockholms Central på 13 minuter. Näckrosens t-bana nås även med 14 minuter från bostaden. Utanför bostaden nås buss 506 som b.la går till Karolinska universitetssjukhus via Sundbyberg centrum. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön och med en kort promenad nås Ursviks motionsområde med milsvid av skog som uppskattas av många boende i Sundbyberg. Med ca 15 minuters gångavstånd på andra sidan Råstasjön ligger Solna med sitt Friends Arena där man kan titta på fotboll och andra event samt även Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum. I Ör finns många framtidsplaner och det är ett område som verkligen växer!

Varmt välkommen på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

77 kvm

Avgift:

3 958 kr

Pris:

(40 909 kr/kvm) 3 150 000 kr

Aktuellt bud:

2 850 000 kr (37 013 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Örsvängen 15, vån 8 Sundbyberg/Ör

HitCounter