Lostigen 6

Bergshamra Solna / Solna kommun
3 920 000 kr
  • 3 Rum
  • 75 kvm

Fantastisk chans att skapa ditt drömhem!

Varmt välkomna till en fin lägenhet med mycket potential att sätta sin egen prägel på renovering. Här bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Coop och Ica på någon minuts avstånd.

Välplanerad och luftig lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Välkomnande entré med goda avhängingsmöjligheter, här hittar ni även två förråd som rymmer mycket förvaring. Vidare finns ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för varierad möblering så som soffgrupp, tv bänk och större matbord, härifrån nås balkongen i soligt läge, ett luftigt kök med naturlig matplats för fyra personer, ett badrum som är stambytt och helkaklat samt två rymliga sovrum med plats för garderober. Lägenheten är bevarad med vackra originaldetaljer.
Till lägenheten hör även ett källar - och ett matkällarförråd som erbjuder extra förvaring.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Mårdstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär och mat för avhämtning.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. 3 minuters gång från lägenheten ligger dygnet runt öppet gym (Fitness24seven). In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för fler frågor!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

3 562 kr

Slutbud:

3 920 000 kr (52 267 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter