Ingrid bergmans väg 9

Solna Filmstaden/Näckrosen / Solna kommun
3 050 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 37.5 kvm

Väldisponerad 1,5:a med fransk balkong i västerläge mot innergård i Filmstaden!

Belägen 3 trappor upp i denna rödputsade fastighet från 2003 finner ni denna stilrena 1,5:a. Lägenheten passar dig som vill bo bekvämt på en av Filmstadens populäraste adresser. Föreningens huskropp omger den kuperade och prunkande innegården som ligger ostört i utkanten av området. Ekonomin är mycket stark, garage finns och inga avgiftshöjingar är planerade!

Här kommer du att stormtrivas i en öppen och ljus bostad med en magisk fransk balkong mot fri sikt och grönska. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Full maskinell utrustning erbjuds i form av diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt och kyl/frys. I köket finns även utrymme matplats vid fönstret som rymmer upp till 4-6 personer. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås. Härifrån nås även lägenhetens charmiga franska balkong. Bostadens sovalkov erbjuder flera möbleringsalternativ samt gott om plats för förvaring i garderober med skjutdörrar. Stilfullt badrum med praktiskt förvaring, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och dusch. Lägenheten har ljusa väggar samt fint klassiskt parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter finns i stora, djupa garderober samt separat källarförråd!

OMRÅDET/FILMSTADEN
När ni passerat områdets pampiga entré slås ni av hur lugnt och ostört området är. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Idag blandas bostäder med butiker, kontor och restauranger och skapar ett trivsamt och levande område. Gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Färgsättningen på fasaderna är jordnära och kvarteret är väldigt charmigt och omtyckt. Backstugan är en av många restauranger med hemtrevlig miljö och husmaninspirerad meny. Regissörsvillan som har en stjärna i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Intill dessa två restauranger ligger Råsundas egen SF-biograf som gör biobesöken både tätare och mer spontana. I portvaktsstugan som ligger vid entrén finns ett våffelcafé och ni kan också välja mellan att äta italienskt, sushi, thai, här finns något för alla smaker! I området hittar ni också frisör, skrädderi/kemtvätt samt gym Puls och träning med generösa öppettider.

MATBUTIK/ SHOPPING
För mindre inköp ligger det en ICA- butik precis vid nedgången till tunnelbanan. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business park ca 5 minuter bort med bil.

GRÖNOMRÅDEN
Naturen finns precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar. Ursviks stora motionsområde med skidspår ligger också i närheten. Tvärs över gatan ligger Näckrosparken för dig som vill ta en kort promenad eller rasta hunden.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till områdets "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du 1 min. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanans andra uppgång ute på Råsundavägen avgår flera bussar, buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Välkommen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

37.5 kvm

Avgift:

2 054 kr

Slutbud:

3 050 000 kr (81 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Visa på karta
HitCounter