Hamngatan 18B

Bällsta Strand/Sundbyberg / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 48 kvm
Anmäl intresse

Optimal tvåa med stor balkong i sydväst! Sjönära boende!

Med ett av Sundbybergs absoluta topplägen, intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv, erbjuds nu denna tvåa med balkong i sydväst läge! Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och skärgårdskänslan ger ett optimalt boende att trivas i. Husen är moderna i stilrent snitt med samtliga bekvämligheter och praktiska lösningar man kan önska sig.

Lägenheten har en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som avgränsas av en matplatshörna. Här ges utrymme för familj och vänner att umgås samtidigt som ni kan förbereda middagsbjudningen i det arbetsvänliga köket. Köket är stilfullt och erbjuder full maskinell utrustning. Materialvalen är i klassiskt utförande - grått stänkskydd, svart bänkskiva och svarta handtag. Badrummet är precis som köket lyxigt med kombimaskin under praktisk avlastningsbänk. Lägenheten har till största del vita väggar varav sovrummet är målat i harmonisk grå kulör. Golvet i bostaden pryds av klassisk ekparkett. Balkongen nås från vardagsrummet och ligger mot innergården. Här finns plats för grill, växter och utemöbler!

På några minuters promenadavstånd nås en Ica Supermarket, systembolaget och en Willys matbutik. Här ligger dessutom Sundbybergs station som är en knutpunkt för kollektivtrafiken, här avgår pendeltåg, T-bana och tvärbanan passerar precis utanför dörren. I Sundbyberg råder en skön stämning, en kontinental puls med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger, pubar och människor. I Signalfabriken finns bland annat H&M, restauranger, Story hotell, SATS träningscenter, apotek, bibliotek, florist mm.

Varmt välkommen på visning

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

48 kvm

Avgift:

3 358 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hamngatan 18B Bällsta Strand/Sundbyberg

HitCounter