Franzéngatan 40, vån 2

Franzéngatan 40, vån 2

Kungsholmen / Stockholm kommun
6 995 000 kr
  • 3 Rum
  • 88 kvm
Anmäl intresse

Öppen & ljus 3:a (alt. 4:a) i toppskick - Perfekt planerad & 2 balkonger - Områdets bästa innergård

Välkomna till en väldigt stilfull och perfekt planerad 3:a med genomgående planlösning som om så önskas enkelt kan göras om till en 4:a. Våningen vetter i söder och i norr och på dess södra sida har man kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en stor balkong. På norra sidan finns två rymliga sovrum som har lugnt gårdsläge och i det ena sovrummet är det utgång till en möblerbar balkong. Våningen är i toppskick och har mycket fina detaljer i dess val av inredning, ljuset som strömmar in genom våningens stora fönster är påtagligt i alla rum och solen skiner på balkongen större delen av dagen. Den ena balkongen har också sjöglimt och från den ser du när barnen är ute och leker på föreningens stora innergård som är en av områdets absolut bästa gårdar.

Våningens ena balkong ligger på dess södra sida med utgång från vardagsrummet och här skiner solen hela förmiddagen till sen lunchtimme, utsikt över området och öppna Franzéngatan. Här finns det bra plats för bord och stolar, grill och planteringar. Det är öppen planlösning mellan köket som har plats för stort matsalsbord och många gäster samt vardagsrummet som rymmer all önskvärd trivselmöblering. Köket är stilrent inrett och har gott om förvaring i vit inredning från Marbodal. Det är mycket välutrustat med integrerade och inbyggda vitvaror från Siemens. Våningen har två välplanerade sovrum som vetter med ett lugnt läge över föreningens stora innergård och båda har plats för dubbelsäng. Det ena sovrummet har utgång till våningens balkong som är möblerbar med plats för soffgrupp och planteringar, den vetter i norr över föreningens innergård. Våningen har ett stort badrum inrett med kakel och klinker i stilren kulör, det finns badkar med duschvägg i glas, tvättstugedel med både tvättmaskin och torktumlare, arbetsyta och förvaring. Trevlig och öppen hall med en bred garderob som har skjutdörrar och plats för ytterkläder och skor. Hela våningen har en påtaglig rymd, ljusa väggar, ljust trägolv och bra takhöjd. Ett källarförråd hör till våningen och via trapphuset och hissen når du föreningens garage, barnvagnsförråd, cykelförråd och innergård.

Våningen har ett optimalt läge i ett stiligt hus som byggdes 2010. Föreningen är väldigt bra och har en stabil ekonomi med endast 8 649 kr per kvm i lån och de äger marken. Avgiften har varit oförändrad sedan 2010. Det finns garage i huset som kostar 1 400 kr, 1 650 eller 1 850 kr/månad, gemensam tvättstuga, cykel- & barnvagnsförråd, gästlägenhet att hyra för 500 kr/dygn, återvinningsrum, 9 lokaler samt en trevlig gemensam innergård. Läget är perfekt, en av Stockholms bästa adresser direkt på strandkanten till Ulvsundasjön. Hiss finns.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Hornsbergs Strand är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad precis intill Ulvsundasjön med en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk direkt utanför porten. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Huvudsta 4H-gård och Huvudstabadet. Trevliga lekplatser för barnen, bryggor utanför porten och badklippor finns i området. Lägenheten har ett mycket bra läge ur kommunikationssynpunkt med kort gångavstånd till både blå och grön T-banelinje och endast någon minuts promenad till busshållplatser som trafikeras av ett flertal bussar och för den bilburne tar du dig enkelt ut på Essingeleden eller in till city.

Välkomna på visning!

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

88 kvm

Avgift:

4 133 kr

Visning:

Söndag 9/5 Kl. 12:30-13:15Måndag 10/5 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(79 489 kr/kvm) 6 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Franzéngatan 40, vån 2 Kungsholmen

HitCounter