Mårdstigen 4

Mårdstigen 4

Solna Bergshamra / Solna kommun
2 995 000 kr
  • 3 Rum
  • 75 kvm
Anmäl intresse

Renoveringschans!

På Mårdstigen bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Coop och Ica på någon minuts avstånd.

Synnerligen välplanerad lägenhet i lugnt läge, där stambytt och modernt badrum blandas med vackra originaldetaljer. Välkomnande entré med goda avhägningsmöjligheter öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. Vardagsrummet är rymligt och har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Utgång till den soliga balkongen som vetter mot lugn gård, där både utemöbler och diverse odlingsprojekt ryms. Lägenheten har två bra sovrum, där plats finns för både dubbelsäng och övrig trivselmöblering om så önskas. idag disponeras ett av sovrummen som ett matrum där man öppnat upp väggen till vardagsrummet. I båda sovrummen finns plats för garderober. Kök är luftigt med naturlig matplatsdel invid fönster för 4 personer. Stort badrum i toppskick med dusch och möjlighet till tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett källar - och ett matkällarförråd som erbjuder extra förvaring.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Mårdstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär och mat för avhämtning.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. 3 minuters gång från lägenheten ligger dygnet runt öppet gym (Fitness24seven). In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för fler frågor!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

3 562 kr

Pris:

(39 933 kr/kvm) 2 995 000 kr

Aktuellt bud:

3 395 000 kr (45 267 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mårdstigen 4 Solna Bergshamra

HitCounter