Kyrkogårdsvägen 115

Enskede / Stockholm kommun
2 875 000 kr
  • 2 Rum
  • 50 kvm

Unik 2:a i välskött förening med egen trädgård!

*TRÄDGÅRD MED VÄXTHUS - STAMBYTT - VÄLSKÖTT FÖRENING - STILRENA MATERIALVAL*

Välkommen till ett boende utöver det vanliga! Här är lägenheten för dig som vill ha villakänsla med grönskande trädgård och samtidigt snabbt och enkelt kunna ta dig till stadspulsen. Hallen känns välkomnande med gott om utrymme att hänga av sig. Lägenheten har genomgående vitlaserade trägolv och vitmålade väggar. Köket är modernt och bryter av snyggt med svarta luckor och arbetsytor i mörkt trä. Här finns en väl tilltagen matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet bjuder på gott om yta för familj och vänner att umgås samt stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummet har gott om förvaring samt plats för dubbelsäng.

I lägenheten ingår tillgång till växthus, köksträdgård och odlingsbäddar där det odlas blommor och grönsaker sommartid. En fantastisk samlingsplats för återhämtning och umgänge med familj och vänner.

Här bor ni med direkt närhet till tunnelbana (ca 150 meter), intill entrén till världsberömda Skogskyrkogården. Endast cykelavstånd till Södermalms nöjesutbud såväl som badplatser och vandringsstråk i vackra Nackareservatet. Inom promenadavstånd finns lokala bageri, caféer och restauranger såsom omtalade Enskede Matateljé.

Föreningen är välskött med god ekonomi, bergvärme i huset och stambytt 2014.

Gustaf Engström - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50 kvm

Avgift:

3 200 kr

Slutbud:

2 875 000 kr (57 500 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Gustaf Engström

Gustaf Engström

0790-79 66 38


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter