Telefonvägen 7

Midsommarkransen/Telefonplan / Stockholm kommun
4 900 000 kr
  • 2 Rum
  • 68.5 kvm

Söderläge - Endast 1861kr/kvm i lån - Totalrenoverad - Högt upp i huset - Inglasad balkong!

Möjlig trea!
Ljus och insynsfri 2a modernt renoverad 2016 på lummiga Telefonvägen mellan både gröna Midsommarkransen och omtalade Telefonplan.
Välkomna till denna ljusa 2a med underbart ljusinsläpp från breda fönsterpartier med pivåläge längs med lägenheten samt stor inglasad balkong mot föreningens otroligt gröna och vackra innergård som genererar sol stora delar av dagen! Lägenheten erbjuder låg avgift, välplanerad planlösning med möjligheten att bygga ett extra rum och därmed göra det till 3 rum och kök. Breda sällskapsytor i allrum och goda arbetsytor i kök med trevlig atmosfär som genereras av de stilrena ytskikten, stort fönsterparti samt den inglasade balkongen som ger ett par kvadratmeter till. Hela lägenheten kan ses som ett helt burspråk utan vägg i vägg grannar.

Härligt arbetskök med breda bänkytor av stenimiterad laminat med struktur och god förvaring bakom vita skåp. Fullutrustad maskinpark med inbyggd ugn, induktionshäll och kombinerad kyl/frys från omtalade Siemens. Hela lägenheten präglas av ett fint genomgående ljust parkettgolv utan trösklar som binder ihop de olika rummen mycket bra. Den ljusa färgen på väggarna passar perfekt in i denna lägenhet mot både golv och köksinredning samt det fina kaklet på vägg i kök.

Stor välkomnande hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsytor samt klädkammare med stång och hyllor. Hallens förutrymme har ett fint klinker på golv för att skydda mot fukt. Externt förråd ingår också som då ligger i källaren där man även har tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum. Ett stort sovrum där bred säng enkelt får plats samt garderober längs med ena väggen.
Allrummet erbjuder möjlighet för ett extrarum (se alternativ planlösning).
Sovrummet kan också delas för att få till två mindre sovrum. (Se alternativ planlösning)

Magiskt badrum med vita väggar och marmorklinker på golv där det finns WC, handfat, glasvägg till takdusch med ytor för badkar samt tvättmaskin och inbyggda hyllor ovan.

Otroligt välskött och stabil förening med en väldigt låg belåning om endast 1861kr/kvm. Föreningen har under 2019 färdigställt ombildningen från den tidigare förskolan till 6 st nya lägenheter. Dessa såldes under december/januari och inbringade över 24mkr till föreningen. Detta gör att de kan betala av hela lånet för entreprenaden samt ytterligare sänka sina befintliga lån.

Brf Svanen har en vacker och stor innergård som sköts av en gårdsgrupp bestående av intresserade medlemmar och styrelsen i föreningen. Här kan alla i föreningen njuta av den lummiga gården med persikoträd, lekplats för barn samt aktivitetsmöjligheter som grillplats med flera picnic-bord för anordnande av fester eller bara spontant ställa sig och grilla en härlig sommarkväll. Flertalet buskar och träd omger gården på ett vackert sätt för att det ska kännas som ens egna trädgård. Det finns två övernattningslägenheter i föreningen samt att varje entré har tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Från lägenheten når man på bara några minuter Telefonplans T-bana som tar dig till City och Södermalm på under 15 minuter. Vid Telefonplan finns olika typer av närservice samt flera spännande restauranger och cafeer. En kort promenad bort når man även Midsommarkransens T-bana. Runt husknuten ligger populära Svandammsparken där man kan njuta av många olika aktiviteter och härligt umgänge. Precis vid parken finns även flera populära restauranger och cafeer såsom omtalade Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket och Pita i Parken. En tunnelbanestation bort når du Liljeholmen och den prisbelönta gallerian där det finns över 90 olika butiker, service, restauranger och fyra mataffärer. Vill man ta familjen eller vännerna och gå på promenad eller ta sig ett dopp i Mälaren så är det inte långt till välkända Vinterviken med cafe, Örnsbergs klippbad eller Hägerstensbadet med utomhuspool. Inom ett par hundra meter från lägenheten finns såväl skolor som förskolor.

Varmt välkomna till ert nya hem!

Henric Wickholm Pernäng - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

68.5 kvm

Avgift:

3 219 kr

Slutbud:

4 900 000 kr (71 533 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Henric Wickholm Pernäng

Henric Wickholm Pernäng

0708-99 27 63


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter