Mauritz Stillers Väg 6, ETAGE

Solna Gamla Filmstaden/Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 76 kvm
Anmäl intresse

Unik etage 3:a i Gamla Filmstaden/Råsunda!

- Högt upp i huset
- Etagevåning
- Dubbla badrum
- Dubbla balkonger
- Stora sociala ytor
- Fräscha ytskikt
- Två ingångar

Nu kan jag stolt presentera denna fantastiska trea i Filmstaden! Högt upp i huset finner ni denna unika bostad som är fördelad mellan två våningar. Entréplan bjuder på en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns stora fönsterpartier och en fransk balkong. Tar vi trapporna upp till övervåningen når vi ett allrum som går att skärma av till ett sovrum. Härifrån når vi även balkongen som ligger högt upp med bästa solläge. Vidare finns ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I bostaden finns två badrum utrustade med badkar/duschväggar samt tvättmaskin/torktumlare. Till bostaden hör även dubbla ingångar från våning 3 samt våning 4.


FÖRENINGEN
Stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningens garage ligger i grannfastigheten. Det finns två tvättstugor att tillgå, dessa är belägna i entréplan på Mauritz Stillers väg 2 och 8. På innergården råder god grannsämja, huskropparna omfamnar den grönskande innergården med sandlåda, planteringar, buskage och knotiga gamla tallar som bildar en liten skogsdunge. Bredband och Kabel-Tv med grundutbud ingår i månadsavgiften. Till lägenheten medföljer ett källarförråd. Föreningens garage kostar 800 kr/ månad.

GAMLA FILMSTADEN
När ni passerat områdets pampiga entré slås ni av hur lugnt och ostört området är. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Idag blandas bostäder med butiker, kontor och restauranger och skapar ett trivsamt och levande område. Gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Färgsättningen på fasaderna är jordnära och kvarteret är väldigt charmigt och omtyckt. Regissörsvillan serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Här finns något för alla smaker italienskt, sushi, thaimat är några alternativ och på helgen kan ni avnjuta en våffla i Portvaktsstugan som ligger precis intill huvudentrén till Filmstaden. I Filmstaden finner ni också Råsundas egen SF-biograf som gör biobesöken både tätare och mer spontana. I området hittar ni också frisör, skrädderi/kemtvätt samt Puls och Tränings gym med generösa öppettider.

MATBUTIK/ SHOPPING
Vid Filmstadens tunnelbanenedgång ligger en ICA-butik och föredrar ni att handla på COOP finns det en affär utanför området bara någon minut bort på Råsundavägen. För storskalig shopping ligger Mall of Scandinavia bara 15 minuters promenad bort och erbjuder ett brett utbud av modebutiker, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business park ca 5 minuter bort med bil.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Från lägenheten tar det bara någon minut att gå till områdets tunnelbanestation Näckrosen (blå linje). Reser du in till T-centralen tar det ca 11 min, Fridhemsplan 6 min och Kista 5 min. Vid tunnelbanans uppgång på Råsundavägen avgår flera bussar däribland buss 515 mot Solna station och Odenplan. Åker du åt andra hållet tar 515 dig till Sundbybergs station. Vid Solna station avgår pendeltåget ut till Arlanda och in till Odenplan som ligger bara ett stopp bort. Pendeltågen nås både från Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.
Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Vid Filmstadens entré finns en öppen bilpool, tillgänglig för alla Sunfleets medlemmar, dygnet runt. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

GRÖNOMRÅDEN
Naturen finns precis runt knuten. En kort promenad från huset ligger Råstasjön som kantas av en trevlig promenadslinga och intill sjön ligger Solna Rackethall. På andra sidan E18 i ligger Ursviks stora motionsområde med utmanande terrängspår och fina preparerade skidspår vintertid. Är du golfintresserad finns möjlighet att spela på Ulriksdals golfklubb. Under sommaren beger sig badsugna till Brunnsviken i Hagaparken för ett svalkande dopp. I parken finns utomhusbanor för tennis precis intill vattnet och intill dessa ligger Haga Forum med trevlig brunch under helgen.

Varmt välkommen!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

5 214 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mauritz Stillers Väg 6, ETAGE Solna Gamla Filmstaden/Råsunda

HitCounter