Drottning Kristinas Esplanad 63, BV

Solna Ulriksdal / Solna kommun
3 600 000 kr
  • 3 Rum
  • 71 kvm

Välplanerad 3:a med social planlösning och härlig balkong!

Nu finns möjligheten att bo i en mycket fräsch och fin lägenhet i ett expanderande område på markplan med radhuskänsla. Här bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både pendeltåg, busslinje och välsorterat hemköp på några minuters avstånd.

Bostaden har en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat med extra tillval än standard. Färger är varmgrå på luckorna. Här finns plats för större matplats. Idag står det en köksö med fin granitskiva som används som matbord med plats för 10-12 personer som även används flitigt som arbetsyta. (Köksön är ej fast i golvet och går att ta bort). Vidare finns två bra sovrum och ett badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Från båda sovrummen når du den härliga, halvt inglasade balkongen som även känns som en uteplats. I lägenheten finns det inbygga skjutdörrsgarderober med tonat glas. Nuvarande ägare har tillgång till förråd som nås via hiss-access.

Brf Slottsbacken är en god och stabil förening. December 2020 var det en avgiftsfri månad vilket det även varit i december 2017, 2018 och 2019. Föreningen har garageplatser med hiss-access. Det finns lediga platser i dagsläget.

Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter.

Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Här finns flertal caféer, skönhetssalonger samt frisörer. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang.
Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

71 kvm

Avgift:

4 083 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (50 704 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter