Månadsvägen 66

Renoverad 4:a med inglasad balkong helt utan insyn mot grönska!

Såld Järfälla/Västra Jakobsberg Järfälla kommun

Äntligen en renoverad och fin 4:a med inglasad balkong till salu!
Bostaden karakteriseras av genomgående stilrena materialval och stora fönster som bidrar till ett fantastiskt ljust boende. Lägenheten är genomgående i toppskick och renoverades under 2020 med ett toppmodernt kök. Här har designen mött planeringen i en perfekt kombination samt utrustat med högkvalitativa vitvaror. Bänkskiva i sten som läckert bryter av mot de gråa köksskåpen. Här har inget lämnats åt slumpen och bostaden erbjuder kvalitet och påkostade material från golv till tak. Helkaklad badrum stambytt 2016 med tvättmaskin och dusch, tre rymliga sovrum varav det ena med stor klädkammare. Luftigt och ljust vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, rikligt med ljusinsläpp från fönsterparti och låter sig inredas helt efter egna önskemål samt utgång till den soliga balkongen.

Äntligen en renoverad och fin 4:a med inglasad balkong till salu!
Bostaden karakteriseras av genomgående stilrena materialval och stora fönster som bidrar till ett fantastiskt ljust boende. Lägenheten är genomgående i toppskick och renoverades under 2020 med ett toppmodernt kök. Här har designen mött planeringen i en perfekt kombination samt utrustat med högkvalitativa vitvaror. Bänkskiva i sten som läckert bryter av mot de gråa köksskåpen. Här har inget lämnats åt slumpen och bostaden erbjuder kvalitet och påkostade material från golv till tak. Helkaklad badrum stambytt 2016 med tvättmaskin och dusch, tre rymliga sovrum varav det ena med stor klädkammare. Luftigt och ljust vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, rikligt med ljusinsläpp från fönsterparti och låter sig inredas helt efter egna önskemål samt utgång till den soliga balkongen. Balkongen är inglasad i ett insynsskyddat läge mot grönskan.

Här bor ni på populära Månadsvägen med ett lugnt läge men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 2 660 000 kr
Pris / kvm 31 294 kr
Boarea 85 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift 5 696 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här