Hagalundsgatan 24, vån 13

Solna Hagalund / Solna kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 33 kvm
Anmäl intresse

Optimalt planerad 1:a med ett centralt läge och låg avgift!

Nu finns möjlighet att förvärva denna 1:a i Hagalund som ytterst sällan är till salu högt upp i huset. Här är det bara att flytta in! Bostaden är smakfullt renoverad med ett stambytt badrum från 2018, fräscht och modernt kök med gott om arbetsyta samt en optimal planlösning. Bostaden har genomgående, enhetliga vitmålade väggar och trälaminatgolv. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med plats för både dubbelsäng och större soffgrupp. Bostadens stora fönsterpartier skänker rikligt med ljusinsläpp och de väldisponerade ytorna erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Här bor Ni i ett centralt läge utan någon granne ovanför med utmärkta kommunikationsmöjligheter samt närhet till Solna C, Mall of Scandinavia och Hagaparken. Perfekt första bostad för den som flyttar hemifrån eller som övernattningslägenhet!

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 446 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 580: -/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

33 kvm

Avgift:

1 749 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hagalundsgatan 24, vån 13 Solna Hagalund

HitCounter