Vassvägen 5P

Huddinge Snättringe/Segeltorp / Huddinge kommun
6 550 000 kr
  • 5 Rum
  • 102 + 27 kvm

Nu har jag det stora nöjet att presentera detta mycket stilsäkra hem med flera härliga sällskapsytor på attraktiv adress med fantastiska omgivningar, bilfri innergård och sjöglimt. Detta vill du inte missa. Välkommen till Vassvägen 5P!

Charmigt radhus med inbjudande stenlagd entré. Väl inne möts du av en rymlig hall med klädkammare och fastighetens mycket tilltalande kök. Imponerande kök med spännande materialval, lyxiga ytskikt och läckra detaljer som det schackrutiga golvet, bänkskiva i marmor, köksblandare i guldmetall och detaljer i teak. Här finns dessutom möjlighet att göra plats för många gäster vid en större matgrupp. På samma våningsplan finns även en härligt rymlig sällskapsyta där ni kan koppla av framför kaminen efter middagen och ett mycket rofyllt sovrum med plats för större säng och förvaringsmöbler samt ett badrum i sobert vitt och grått med lyxig takdusch.

Övre plan följer samma stilsäkra estetik. Här möts du av ännu en otrolig sällskapsyta med stora fönsterpartier och utgång till fastighetens baksida och dess fantastiska utemiljö. Här finns gott om plats för både lek och avkoppling på altan och gräsmatta. Och med minimalt underhåll i form av trädgårdsarbete har ni mer tid att njuta på altanen eller under den stora markisen som skyddar och ger svalka varma dagar. Vidare har övre plan två sovrum av god storlek. Båda med gott om plats för säng, skrivbord, förvaringsmöbler eller lekytor. Här hittar du också ett minst sagt väl tilltaget badrum. Modernt inrett badrum med härlig rymd, lyxigt badkar, dusch, stor kommod med gott om förvaring, wc samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk.

Missa inte detta gyllene tillfälle att förvärva ett fantastiskt radhus i ett mycket familjevänligt område – centralt med natursköna omgivningar, där barnen växer upp med mängder av kompisar i grannhusen. Här är lätt att leva.


Varmt välkommen på visning!


Snättringe är ett lugnt mycket populärt och barnvänligt område med korta avstånd till förskola, skola, fina lekplatser, naturområden och badsjöar. På bara några minuters promenad når ni det natursköna området runt Långsjön som även har en uppskattad badplats på sommar. I närområdet finns två fina lekplatser, Långsjöparken och den mycket uppskattade Tranparken. Här finns det underhållning för hela familjen i form av gungor, picknickplats, klätterställningar, inhägnad fotbollsplan, utegym och mycket mer. Goda kommunikationer med bussar som avgår regelbundet från Häradsvägen och från närliggande Stuvsta station tar pendeltåget er till Stockholm C på knappt 15 minuter.

Vackra Huddinge kommun har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt. Dessutom har kommunen ett flertal naturreservat att njuta av bl.a. Gömmarens naturreservat eller sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.


Eddie Can - Mäklare Huddinge

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

102 kvm

BIAREA:

27 kvm

Tomtarea:

144 kvm

Slutbud:

6 550 000 kr (64 216 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 50 775 kr/kvm)

Bilder

Visa på karta
HitCounter