Parkvägen 10B

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
8 550 000 kr
  • 4 Rum
  • 128 kvm

I ett av Gamla Råsundas klassiska sekelskifteshus anno 1912 finner ni denna tilltalande och charmiga våning med balkong. En lägenhet som får dig att hänföras, inte bara av den generösa takhöjden, de vackra trägolven, spröjsade fönster utan också av den rymd och atmosfär som präglar hela bostaden. Välkommen till en våning i en klass för sig, med bästa tänkbara läge i attraktiva Gamla Råsunda. Fastigheten har hiss samt att bostaden har tillgång till ett källarförråd. En bostad som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

Gamla Råsunda är det område i Solna kommun som har den äldsta bevarade bebyggelsen och många av husen i området är från förra sekelskiftet med dess speciella charm. Området har gradvis fått växa fram och idag finns det hus från varje årtionde de senaste 100 åren.

Här bor man i Solnas mest eftertraktade läge med charmiga stråk och Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön, Lötsjön och Ursvik i närheten. Gångavstånd även till Hagaparken.

Härifrån erbjuds goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 20 minuter. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station alternativt tvärbanan vid Solna Centrum.

Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop. Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger på ca 5 minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Kamjar Shahi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

128 kvm

Avgift:

5 653 kr

Slutbud:

8 550 000 kr (66 797 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter