Ringvägen 60, 1 tr

Södermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1.5 Rum
  • 42 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin hörnlägenhet med närhet till såväl puls som natur!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina 1,5:a på attraktiv adress intill Tantolunden. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum, välplanerad sovdel, stilfullt kök, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare dess hörnläge som i kombination med de stora fönsterpartierna ger en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring erbjuds i en stor klädkammare. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Trevlig och välskött förening.

Här bor du lugnt och trivsamt i en oas av grönska mitt i innerstan, med ett stenkast från bad och härliga promenadstråk längs med Årstaviken. En kort promenad från bostaden leder dig till badbryggor, båtliv och grönskande Tantolunden med sina idylliska små kolonilotter. I närområdet finner ni ett stort utbud av restauranger, caféer, systembolag och matvarubutiker. För den sportintresserade finns Eriksdalshallen som erbjuder både inomhus som utomhusbad, gym samt badminton och träningsmöjligheter finns bland annat på Sats vid Södra Station. Med en kort promenad når du även populära Mariatorget med ännu fler restauranger att tillgå samt närhet till Södra station med pendeltåg.

Området har goda kommunikationer med både buss, tunnelbana (Skanstull) och pendeltåg från Södra station. Buss 3 och buss 4 stannar och avgår ca 50m från fastigheten och når Gullmarsplan och Radiohuset. Buss 3 avgår från Södersjukhuset till Karolinska.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 754 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ringvägen 60, 1 tr Södermalm

HitCounter