Karlsrogatan 85B

Sommarro / Uppsala kommun
1 850 000 kr
  • 1 Rum
  • 40.4 kvm

Perfekt studentboende!

Välkomna till gröna naturnära Sommarro med närhet till stadslivet. Här får ni det bästa av två världar med Uppsalas kanske bästa sushi runt hörnet!

På Karlsrogatan 85B finner ni denna mysiga 1:a med stort kök och härlig balkong i sydvästläge. Bostadens 40,4 kvm fördelar sig fint med ljusa rum, fräscha ytskikt och ett stamrenoverat badrum. Köket är komplett utrustat och rymmer plats för sällskap att samlas för något gott att äta och dricka. Bostadens rum har plats för både sällskapsdel och sovplats. Önskas en mer tydlig rumsuppdelning kan ni enkelt sätta upp takskenor för en mer privat sovplats. När vädret tillåter har ni även en rymlig balkong att spendera tid på och njuta av lugnet i älskade Sommarro.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad och månadsavgift. Till lägenheten hör två källarförråd.

Sommarro är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från Uppsalas stadspuls. Här bor ni granne med naturreservaten Stadsskogen, Hågadalen och Ekebydalen. Här finns fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår och motionsstigar som under vintertid blir till skidspår. Närservice är samlat kring Västertorg; där finns vårdcentral, tandvård, bibliotek, apotek, livsmedelsaffärer samt lokal restaurang. Ytterligare service finns längs Norbyvägen med cykelaffär, pizzeria, sushirestaurang och en blomsteraffär.

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

40.4 kvm

Avgift:

2 556 kr

Slutbud:

1 850 000 kr (45 792 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter