Kavallerivägen 20B

Renoverad lägenhet högt upp i huset!

Såld Sundbyberg / Rissne Sundbyberg kommun

*** ACCEPTERAT PRIS ***

Varmt välkomna till denna fina 4:a i populära Rissne Torn. Lägenheterna i Rissne Torn är sällan till salu och uppskattas för sin moderna stil och närhet till service och kommunikationer. Här bor du i ett område som genomsyras av ett stilla lugn, trots det blygsamma avståndet till skolor, dagis, kommunikationer och inte minst Rissne Centrum med dess breda serviceutbud. Lägenheten har ett fantastiskt vardagsrum med plats för ett stort matbord och en stor soffgrupp men som ändå känns luftigt och rymligt. Köket har en trevlig köksö med barbord där du kan laga favoriträtterna och samtidigt umgås med vänner och familj som sitter till bords i rummet. Smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. För den som älskar att tvätta i tvättstugor finns en gemensam tvättstuga 10 m utanför hissen på våning 2.

Tre väl tilltagna sovrum med gott om plats för sovrumsmöblering och en stor klädkammare. Till lägenheten hör ett stort källarförråd!

Rissne C kommer inom kort att totalrenoveras och moderniseras av den nya fastighetsägaren BALDER där tvärbanan även kommer dras ut hit. Här bor ni med grönska och natur runt knuten som de som populära Rissneängarna och Igelbäckens naturreservat. För Er som gillar att vara ute i naturen så finns fina motionsspår kring Lötsjön och Råstasjön i närheten. Området erbjuder också ett flertal dagis och skolor. För den som är shoppingsugen finns Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks som närmaste köpcenter med ett stort utbud. Utmärkta kommunikationer med kort promenad till T-bana som tar er till Stockholm city på knappt 15 min samt flertalet bussförbindelser. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Lägenheten är registrerad som en 3 RoK enligt lägenhetsutdrag. Välkommen på visning!

Slutpris 3 100 000 kr
Pris / kvm 33 333 kr
Boarea 93 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift 4 818 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här