Petterslundsgatan 21B

Fålhagen / Uppsala kommun
2 050 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 32 kvm

Med ett eftertraktat läge i Fålhagen finns nu denna perfekta och yteffektiva bostad på Petterslundsgatan 21B!

Ljus och välplanerad 1,5:a med vita väggar och ett genomgående fint parkettgolv. Bra planerat arbetskök med plats för matgrupp. Rummet är rymligt med plats för möblering av sällskapsdel samt med en mycket praktisk sovalkov. Önskas en mer privat sovplats kan detta enkelt lösas med skenor i taket. Från rummet når ni den trevliga balkongen med ett lugnt läge ut mot gröna innergårdar. Bostaden erbjuder även ett fräscht helkaklat badrum med bekvämligheter så som dusch och tvättmaskin.

Ta chansen och flytta in på detta grymma läge med hela stadskärnan 10 minuter bort. I Fålhagen bor du i ett grönt och lugnt område med sköna innergårdar som erbjuder möjlighet till aktiviteter för alla. Perfekt läge för dig som kanske pendlar till annan ort då Centralstationen ligger 6 minuter bort. Du har gott om servicebutiker samt restauranger i närområdet samt hela stadskärnan intill ert kvarter. Detta är ett omtyckt område som många drömmer om att få bosätta sig i.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Varmt välkomna!
***

Martin Boholm - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

32 kvm

Avgift:

1 687 kr

Slutbud:

2 050 000 kr (64 063 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter