Kungssätravägen 60A

Sätra / Stockholm kommun
3 620 000 kr
  • 3 Rum
  • 83 kvm


Nu är den äntligen till salu! 3:a högst upp i huset med en inglasad balkong samt terrass med bra solläge. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen och terrassen. Härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i insynsskyddad läge. Stilrent kök med vitvaror i rostfritt utförande och matplats för 4-6 personer. Lägenheten erbjuder två ljusa sovrum med plats för säng samt förvaring. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober samt förråd. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker som Ica, restauranger, frisörsalonger, gym, apotek och diverse små butiker. Cykelstråk som är utbyggt som tar dig till Stockholm city på ett smidigt sätt.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

4 336 kr

Slutbud:

3 620 000 kr (43 614 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter