Östermalmsgatan 67

Såld 2021-01-20 Östermalm Stockholm kommun

Det sägs att det är insidan som räknas men på Östermalmsgatan 67 kan ni även njuta av ett vackert yttre i denna gulputsade och dekorativa sekelskiftesfastighet anno 1885. På en av Östermalms absolut bästa adresser hittar ni denna stilsäkra etta som sommaren 2019 totalrenoverats. Tidlös inredning som uppfyller dagens krav på ett bekvämt boende ackompanjeras av välbevarade sekelskiftesdetaljer. Det höga välvda fönstret med spröjs och djupa nischer låter ljuset flöda in över fiskbensparketten i ek under för- och eftermiddag. De neutralt ljusa väggarna förstärker tillsammans med den generösa takhöjden om 3,2 meter känslan av rymd och därför passar det extra bra att utnyttja takhöjden till sovloftet som är placerat över hallen och köket. Grå skåp med släta luckor döljer bra förvaring i köket och matchar bänkskivan i vit carerra-marmor med infälld spishäll och diskho med blandare från Tapwell. I köket finns en integrerad kombimaskin från Smeg installerad för bekvämlighetsskull.

Det sägs att det är insidan som räknas men på Östermalmsgatan 67 kan ni även njuta av ett vackert yttre i denna gulputsade och dekorativa sekelskiftesfastighet anno 1885. På en av Östermalms absolut bästa adresser hittar ni denna stilsäkra etta som sommaren 2019 totalrenoverats. Tidlös inredning som uppfyller dagens krav på ett bekvämt boende ackompanjeras av välbevarade sekelskiftesdetaljer. Det höga välvda fönstret med spröjs och djupa nischer låter ljuset flöda in över fiskbensparketten i ek under för- och eftermiddag. De neutralt ljusa väggarna förstärker tillsammans med den generösa takhöjden om 3,2 meter känslan av rymd och därför passar det extra bra att utnyttja takhöjden till sovloftet som är placerat över hallen och köket. Grå skåp med släta luckor döljer bra förvaring i köket och matchar bänkskivan i vit carerra-marmor med infälld spishäll och diskho med blandare från Tapwell. I köket finns en integrerad kombimaskin från Smeg installerad för bekvämlighetsskull. (Tvättmaskin/torktumlare med godkänt vattenlås). Ovanför köket ligger sovloftet som ger plats för en 120 cm bred säng.
För rätt belysning finns infällda spotlights från Flos med Plejd dimmerstyrning installerat i hela lägenheten. I anslutning till hallen ligger toaletten med vägghängd wc och handfat med blandare från Tapwell. Duschrummet ligger separat med takdusch från Tapwell och Unidrain golvbrunn. Båda utrymmena är helkaklade med marmorklinker med underliggande golvvärme.
Säkerhetsdörr till lägenheten stänger ute allt ljud från trapphuset. Nuvarande ägare disponerar idag ett stort vindsförråd om ca 6 kvm och en takhöjd på ca 2,5 meter.

FÖRENINGEN
Med ett mycket attraktivt läge i hjärtat av Östermalm ligger denna förening bestående av 27 bostadsrättslägenheter och en lokal om 20 kvm som hyrs ut och bringar intäkter till kassan. Föreningen äger marken. Belåningen per kvadratmeter ligger bara på 2 265 kr. Inga större utgifter väntas då alla större renoveringar är utförda och inga avgiftshöjningar är planerade. Lägenhetsförråd finns på vinden och en gemensam innegård gör det möjligt att njuta av en grönskande oas mitt i stan.

OMRÅDET
Bostaden har ett perfekt läge mittemellan Östermalmstorg och Karlaplan, här har ni verkligen nära till allt; grönområde, service, kommunikationer och nöje! En kort promenad från lägenheten ligger Östermalmstorg med anrika Östermalmshallen samt Nybrokajen med båtar som tar er ut i Stockholms skärgård. För den som gillar fart och fläkt ligger pulserande Stureplan inte långt bort med caféer, restauranger, stort shoppingutbud och nattklubbar. Åt andra hållet ligger Karlaplan med köpcentret Fältöversten som har stora och välsorterade matbutiker, Apotek, Systembolag och många fina caféer, restauranger och butiker. Precis runt hörnet ligger populära och picknickvänliga Humlegården och vill ni promenera längsmed vattnet så nås vackra Djurgården på ca 15 minuters promenad. Goda kommunikationer med T-bana Stadion ett stenkast bort eller Östermalmstorg, samt flertalet busslinjer.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 2 895 000 kr
Pris / kvm 160 833 kr
Boarea 18 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
853 kr
Notar Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här