Pokalvägen 6, 6 tr

Södermalm Reimersholme / Stockholm kommun
4 095 000 kr
  • 2 Rum
  • 40 kvm

Välplanerad och mycket fin tvåa med möblerbar balkong och milsvid utsikt på idylliska Reimersholme!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med möblerbar balkong och milsvid utsikt på idylliska Reimersholme. Lägenheten är i mycket gott skick då den renoverades 2019 samt att badrummet renoverades 2020. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett stilfullt kök med diskmaskin, ett mysigt sovrum med plats för stor säng samt ett nyrenoverat badrum. Bostaden är väldigt ljus tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den generösa takhöjden som skapar en härlig känsla av rymd. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med vackra parkettgolv och påkostade materialval. Sammanfattningsvis är detta en av områdets finaste tvåor med genomtänkt planlösning som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar perfekt för både ensamhushållet och paret. Här bor du i en stor och stabil HSB-förening som har många bekvämligheter för sina boende så som två gästlägenheter, hobbylokal, bastu, grovsoprum, tvättstuga och cykelrum.

Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med lummig grönska och närhet till bad och vattenaktiviteter. På intilliggande Långholmen finns både kajak- och paddelboard-uthyrning och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas! På Långholmen hittar man även sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Vintertid finns pulkabacke för de små, och fina möjligheter till skid- och skridskoåkning på kanalerna och Riddarfjärden. I Kvarteret finns ett flertal daghem/förskolor samt en livsmedelsbutik som är öppen 9-21. Samtidigt bor du ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva, där kontinental stämning och fartfylld atmosfär färgar tillvaron. Här hittar man en mängd småbutiker, caféer och drinkställen, Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio är bara några av alla pärlor i området. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker.

Goda kommunikationer med buss från Reimersholme tar dig till Hornstull och genom större delen av söder. T-bana Hornstull nås med några minuters promenad och med bil är du snabbt ute på E4 i såväl söder som norrgående riktning. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

2 459 kr

Visning:

Måndag 25/1 Kl. 17:00-17:30

Slutbud:

4 095 000 kr (102 375 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter