Vasavägen 24

Vasavägen 24

Solna / Råsunda / Solna kommun
3 795 000 kr
  • 3 Rum
  • 60 kvm
Anmäl intresse

Charmigt 30-talshus i lummigt läge med balkong i söder! Ledig p-plats finns för 350 kr/mån! Låg avg!

Med ett idylliskt läge i Råsunda, inbäddad bland grönska finner ni detta inbjudande 30-talshus. Här bor man med ett mycket centralt läge, nära till allt, samtidigt som fastigheten ligger lugnt och lummigt till.

Bostaden ligger i gavelläge med fönster i två väderstreck som gör att ljuset flödar in i bostaden. Den stora öppna ytan mellan kök och vardagsrum skapar en trivsam social yta och goda förutsättningar att umgås i. Från vardagsrum har man dessutom utgång till balkong i söderläge med möjlighet att njuta av sol och utsikt under större delen av dagen. Bostaden präglas av vackra trägolv, och fina spegeldörrar som inger mycket charm samtidigt som bostaden är väldisponerad med välutnyttjade kvadratmetrar.

Bra och trivsam förening med låg skuldsättningsgrad på endast 2 390 kr/lån per kvm (enligt årsredovisningen 2019). Föreningen har tillgång till 10 st parkeringsplatser för 350 kr/månaden, varav platser finns tillgänglig i dagsläget (2021-02-10). I föreningen finns gemensam gård, tvättstuga, bastu, relaxrum och uteförråd.

På Vasavägen 24 i Råsunda bor Ni mitt i den omtyckta stadsdelen med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutiker och småbutiker. På gångavstånd ligger bland annat Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar de senaste från filmvärlden. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. På promenadavstånd når man även Hagaparken med dess gröna parker och motionsspår runt Brunnsviken. Gångavstånd även till Solna Centrum med utbud av butiker och service. Några minuter bort har man både simhall och gym för de som gillar ett aktivt liv.

Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Tunnelbana vid Näckrosen och Solna C (blå linje) nås på ca 7 minuters promenad. Pendeltåg (Solna Station samt Sundbybergs Station) ca 10 minuter ifrån bostaden och endast en station till Odenplan. I Solna C passerar även tvärbanan mellan Alvik och Solna station. Närhet även till Bromma flygplats (buss 515 och byte i Sundbyberg) och nära till påfartselder med E4:an i både söder och norrgående riktning som smidigt också tar dig till Arlanda.

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

60 kvm

Avgift:

2 782 kr

Pris:

(63 250 kr/kvm) 3 795 000 kr

Aktuellt bud:

3 795 000 kr (63 250 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vasavägen 24 Solna / Råsunda

HitCounter