Geijersgatan 25A

Luthagen / Uppsala kommun
2 250 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 44 kvm

Unik bostad med charm!

I attraktivt läge i inbjudande kvarter på mycket populär adress saluförs nu denna charmiga 1,5:an.

Inga förhandsvisningar på grund av helgdagar. Krav på anmälan på grund av covid-19.

Ett mycket välplanerat boende som på sina 44 kvm lyckats få till riktigt bra lösningar så att lägenheten känns både större och där inget fattas.
Här erbjuds ett rymligt kök med fina trägolv och en trivsam matplats. Tack vare de höga fönstren som pryder kökets vägg, får rummet rikligt med ljus och känns mycket inbjudande.

Sovalkoven som är placerad i mitten utav bostaden är ombonad och har tre garderober som ger bra med förvaring.

Vidare finner ni ett badrum med dusch samt ett harmoniskt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till den härliga balkongen som vetter ut mot gården.

Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Luthagen är Uppsalas mest attraktiva område. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Det var också därför Luthagen 2017 vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel".

Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor.

Till lägenheten hör ett vindsförråd, ett källarförråd och en matkällare.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Varmt välkomna!
***

Martin Boholm - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

44 kvm

Avgift:

2 592 kr

Slutbud:

2 250 000 kr (51 136 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter